Mehmet Ali Balcı Hectopat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #1 Sadece LoL'de oluyor başka oyunlarda başıma gelmiyor sizce neden kaynaklı PC'den mi yoksa LoL'den kaynaklı mıdır? Dosya nasıl paylaşılıyor bilmiyorum minidump atıcaktımda yardmcı olursanız sevinirim.
Sadece LoL'de oluyor başka oyunlarda başıma gelmiyor sizce neden kaynaklı PC'den mi yoksa LoL'den kaynaklı mıdır? Dosya nasıl paylaşılıyor bilmiyorum minidump atıcaktımda yardmcı olursanız sevinirim.
Formata Uygun İsim Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 460 Çözümler 2 19 Eylül 2020 #21 Ben Formata Uygun İsim. Müneccimim ve sistemini biliyorum, evet bu doğru. Bu yüzden hemen size yardım edeceğim. Artı 0 Eksi
Ben Formata Uygun İsim. Müneccimim ve sistemini biliyorum, evet bu doğru. Bu yüzden hemen size yardım edeceğim.
KS KS Mehmet Ali Balcı Hectopat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #22 Uton dedi: Siz bilirsiniz fakat minidump dosyasını atmaya uğraşırsanız sorununuzu çözerdik. Genişletmek için tıkla... Deniyceğim yapabilirsem atıcağım. Mehmet Ali Balcı dedi: Deniyceğim yapabilirsem atıcağım. Genişletmek için tıkla... Ancak erişim yoluna reddedildi izniniz yok vs gibi hatalar alıyorum. Son düzenleme: 19 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Uton dedi: Siz bilirsiniz fakat minidump dosyasını atmaya uğraşırsanız sorununuzu çözerdik. Genişletmek için tıkla... Deniyceğim yapabilirsem atıcağım. Mehmet Ali Balcı dedi: Deniyceğim yapabilirsem atıcağım. Genişletmek için tıkla... Ancak erişim yoluna reddedildi izniniz yok vs gibi hatalar alıyorum.