LoL oynayamamak

WingarMST

Centipat
Daha fazla  
LoL giriyorum ancak bir türlü oynayamıyorum, bu yüzden hep küfür yiyip dışlanıyorum. Oyuna bağımlı oldum ama oynayamıyorum, hiçbir çarı oynayamıyorum. Yardım edebilecek varsa yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynamaya devamke, sürekli çar değiştirirsem ben de oynayamam. Benim bütün kordidorlarda bir mainim var. Eğer aşırı yeniysen Bot Lane'de ADC veya destek olarak oynamaya başla. ( Miss Fortune, Lux vs..)

Yol yakınken bırakabilirsin. Oynayamadığını sende biliyorsun boşver oynama. Başka bir oyun oyna, eğer iyi oynayabildiğin bir oyun bulursan kendine şunu diyeceksin "keşke lol oynamak yerine bunu oynasaymışım". Bu bakımdan farklı bir oyun arayışına girmeni öneririm.

Hayat durumun nedir?
gayet iyi knk üniversiteyi kazandım geçen sene ama kendi oturduğum şehirde okumak istemediğimi fark edince mezuna kaldım ders çalışıyorum ehliyetim var hafta sonları arkadaşlarla ortaya para atıp deniz olan çevre illere gidip geliyoruz hayatımdan memnunun kısacası. Lol oynayanlara hayatsız asosyal demek kadar boş bir şey yok lol sevmeyenlerin %80i lol oynayamayacak kadar kötü el kol kordinasyonuna sahip olduğu için lolü sevmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı