LOL Oyundan Atma Sorunu

İşletim sistemi
Windows 7

Mehmet Efe0

Kilopat
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar LOL'de istisnasız her oyun ortasında oyundan atıyor, sanırım sadece Windows 7'de oluyor bu hata. Çözümü var mı? Oyunu silip geri yükledim etki etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar LOL'de istisnasız her oyun ortasında oyundan atıyor, sanırım sadece Windows 7'de oluyor bu hata. Çözümü var mı? Oyunu silip geri yükledim etki etmedi.

Eki Görüntüle 566311
Bu sorunu Harddiskimi değiştirerek çözdüm... HDD'de bir sorun var ise bu hata ona sebep olabiliyor. En iyisi sen Riot destek ekibi ile iletişime geç.

Hextech Repair Tool'u kullanmamı önerdiler nasıl kullanacağım hakkında bilginiz var mı?Çünkü pek sorun tespit eden bir programa benzemiyor.

İşlem tamamlandı. Bir ZIP ortaya çıktı şimdi ne yapacağım?
Disk değiştirdim az önce yine aynı hata karşıma çıktı aşırı sinir bozucu.
Yardım bekliyorum. Riot'un bu konuda çalışması var mı?

Son düzenleme:
Hocam aynı sorunu alıyorum. Windows 10 kullanırken yokdu. Performans için Windows 7 ye geçince oldu. Çok fazla şey var ama benim işime yaramadı. Aklımdakileri söyleyeyim denemediyseniz deneyin. Güvenlik duvarını ve varsa virüs programını devre dışı bırak diyorlar. Riot games dosyasının için config ve logs dosyalarını silip lol onarım başlatıyorlar.( config klasörünü silince görüntü ayarları sıfırlanıyor eğer özel config filan yaptıysanız yedekleyin.) Windows 7 güncelleme yapıyolarlar. Yani tam hatırlamıyorum ama youtube de ki neredeyse bütün videoları izledim denedim bi sonuç alamadım. Sizde deneyebilirsiniz belki sonuç verir. İnsanlar riot gamese ticket atmışlar ama gpu ve cpu sıcaklığından demiş herkese ama ben bu bilgisayarla 6 yıldır LoL oynuyorum ve sıcaklık değerlerin 55 dereceyi geçmiyor. Yani ticket bir işe yaramıyor.

Hocam Config ve logs dosyalarını silip geri yükledim çare olmadı. Virüs programı kullanmıyorum Windows Defender'ı devre dışı bıraktım. Oyunu silip geri yükledim. Ekran kartı Driver'ım güncel. Diğer diske attım olmadı. Ticket attım konuyla alakasız şeyler söylüyorlar, Valorant ile ilgili şeyler söylüyorlar. Ama bugün 4-5 oyun urf oynadım bugün hata almadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…