LOL Oyundan Atma Sorunu

İşletim sistemi
Windows 7

Mehmet Efe0

Kilopat
Katılım
20 Nisan 2019
Mesajlar
427
Çözümler
1
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar LOL'de istisnasız her oyun ortasında oyundan atıyor, sanırım sadece Windows 7'de oluyor bu hata. Çözümü var mı? Oyunu silip geri yükledim etki etmedi.

Screenshot_20200518-130844.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlarla alakası yok sadece oyalama. Bunun çözümü windows 8 veya 10 a geçmektir. Eğer sistemin yeterliyse windows 10 tavsiye ederim ama sistemin ortaysa windows 8 veya 8.1 o senin karar vericeğin iş lol destek bunun hakkında hiç yardım etmiyor zaten bu sorunda windows 7 lerde oluyor bizzat benim yaşadıgım sorun
 
Donanım yetersizliğinden kaynaklı hata RAM 2-4 GB RAM çift çekirdik işlemcide bozuk HDD yapıyor azaltmak istiyorsan LOL istemcisini kapatman lazım.
3 Tane PC'de gördüm aynı hatayı 2'sinde çözüm oldu ama birinde devam ediyordu oda 2 GB RAM vardı ekran kartı çok düşük Pentium işlemciydi doğal yani :D.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 68
Donanım yetersizliğinden kaynaklı hata RAM 2-4 GB RAM çift çekirdik işlemcide bozuk HDD yapıyor azaltmak istiyorsan LOL istemcisini kapatman lazım.

FPS eskiden 90-120 iken şu an 40-50 arada bir drop yiyorum 15'e düşüyor.
Arkadaşlar tekrar merhaba. 1-2 hafta boyunca iletişim halindeydim LOL TR ile ve bana çift çekirdekli işlemciler artık yetersiz kalıyor dediler. Oyun her geçen gün ağırlaşıyormuş. Yani eski bir sistemim olduğu için bu hatayı alıyormuşum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı