Çözüldü LoL PBE "Açık Beta Mevcut Değil" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SerkanOnur

Megapat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1697120404401.png

Daha önceden hesabım PBE'e kayıtlıydı ve oynuyordum. Ancak bugün girmeye çalıştığımda bu hatayı aldım. Sebebi nedir, nasıl çözerim bilen var mı?

Çözüm
Riot ile konuştuğumda mailime şifre yenileme linki gönderdiler ve sorunu çözdüm.
Ana hesabinla herhangi bir lol hesabina giris yaptiysan hata veriyor tum lol hesaplarin dan cik tarayici da cerezlerin hepsini sil ise yarayacaktir.

Ana hesabinla herhangi bir lol hesabina giris yaptiysan hata veriyor tum lol hesaplarin dan cik tarayici da cerezlerin hepsini sil ise yarayacaktir.
Lol pbe de normal lol dosyalarinin patchlenmis hali hesaplar da karismasin.

Dediklerini yaptım ancak olumlu bir sonuç alamadım maalesef.
Bu hata sadece PBE hesabı olmayan bir hesapla giriş yapmaya çalıştığında çıkıyor diye biliyorum. Riot'a Bilet gönderebilirsin.
Hesap kendi ana hesabım. Daha önceden oynamıştım defalarca PBE'de. Dediğin gibi Riot'a bilet gönderdim. Geri dönüşlerini bekliyorum.

Dediklerini yaptım ancak olumlu bir sonuç alamadım maalesef.

Hesap kendi ana hesabım. Daha önceden oynamıştım defalarca PBE'de. Dediğin gibi Riot'a bilet gönderdim. Geri dönüşlerini bekliyorum.
Sunucu bakimi da olabilir. Saygilar

Eki Görüntüle 1974874
Daha önceden hesabım PBE'e kayıtlıydı ve oynuyordum. Ancak bugün girmeye çalıştığımda bu hatayı aldım. Sebebi nedir, nasıl çözerim bilen var mı?
Şu hesapları Riot hesabı muhabbetine geçirdiklerinden beri bende de yok. Geçmişte ticket falan atmışım PBE'deki bazı şeylerle ilgili. RP falan istemişim PBE hesabım için, onlarda vermişler. O kadar eminim PBE hesabım olduğuna o hesapta, ama aktarım sırasında gelmemiş, şimdi o hesap nerede en ufak bir fikrim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı