ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 702 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 Selam ben LoL PBE'ye ilk girdiğimde RP ve mavi öz yoktu bir maç attım geldi RP ve mavi öz fakat ben RP'yi harcadım ve ben o rpleri harcayalı 24 saatten fazla oldu ve hala tekrardan RP gelmedi ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2023
Selam ben LoL PBE'ye ilk girdiğimde RP ve mavi öz yoktu bir maç attım geldi RP ve mavi öz fakat ben RP'yi harcadım ve ben o rpleri harcayalı 24 saatten fazla oldu ve hala tekrardan RP gelmedi ne yapmam gerek?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.988 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #2 24 saatten sonra bir oyun daha oynadınız mı? O zaman geliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 702 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 Crownguard dedi: 24 saatten sonra bir oyun daha oynadınız mı? O zaman geliyor. Genişletmek için tıkla... Oynadım ama tekrar oynayayım belki buga falan girmiştir oynayınca cevap yazarım Crownguard dedi: 24 saatten sonra bir oyun daha oynadınız mı? O zaman geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz gibiymiş geldi şimdi RP teşekkğrler. Son düzenleme: 7 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: 24 saatten sonra bir oyun daha oynadınız mı? O zaman geliyor. Genişletmek için tıkla... Oynadım ama tekrar oynayayım belki buga falan girmiştir oynayınca cevap yazarım Crownguard dedi: 24 saatten sonra bir oyun daha oynadınız mı? O zaman geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz gibiymiş geldi şimdi RP teşekkğrler.