LoL PC oyuna bağlanmıyor

Schwarze

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, normalde oyuna girebiliyordum (yine de geç açılıyordu ama en fazla 6,7 dakika gecikirdi) ancak arkadaşımla oyuna girmek istediğimde normal şampiyon seçme ekranından sonra siyah bir ekran geldi 1,2 dakıka sonra yüklenme ekranı geldi ama 94,96 gibi sayılarda duruyordu ve yüklenmesi uzun sürüyordu yüzde yüz olduğunda oyun bitmiş oluyordu internetten araştırdım DX9 modunu açarsam çözüleceğini okumuştum ama daha kötü oldu bazen 20 bazen 0 FPS düştü bu sefer. Ayrıca normal yapay zekayla maça girebılıyorum geç de olsa. Yardımcı oluranız sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

internette sorun yok
1685446652597.png

Merhaba dostlar, normalde oyuna girebiliyordum (yine de geç açılıyordu ama en fazla 6,7 dakika gecikirdi) ancak arkadaşımla oyuna girmek istediğimde normal şampiyon seçme ekranından sonra siyah bir ekran geldi 1,2 dakıka sonra yüklenme ekranı geldi ama 94,96 gibi sayılarda duruyordu ve yüklenmesi uzun sürüyordu yüzde yüz olduğunda oyun bitmiş oluyordu internetten araştırdım DX9 modunu açarsam çözüleceğini okumuştum ama daha kötü oldu bazen 20 bazen 0 FPS düştü bu sefer. Ayrıca normal yapay zekayla maça girebılıyorum geç de olsa. Yardımcı oluranız sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

internette sorun yok
1685446652597.png
yani sanırım lolde maça bağlanmak için mbps gerekiyor ki dostlar?

1685446766089.png

sistemim minimum ayarları destekliyor grafik ayarlarını çok düşükte açıyorum

Son düzenleme:
Sanırım sistemsel bir sorun yaşıyorsun.
Win+r yap
Oraya " dxdiag" yaz. Ekran kartında sorun var mı bak.
Büyük ihtimalle RAM ile alakalı onları da kontrol et.

Sistemsel sorun yoksa Hextech düzeltici var. Riot destek linkini veriyordu. Oraya da yaz istersen.

Diskinizden diye tahmin ediyorum. SSD mi kullanıyorsunuz? Öbür yandan gittiğim internet kafe 3 günlüğüne kapanmıştı, sebebini sorduk Windows 10'a geçireceğiz, LoL ve Valorant 8.1 ve altını desteklemiyor demişlerdi. İşletim sisteminden olabilir yani. Virüs taraması yapmanızı ve arkaplanda çalışanları kapatmanızı öneririm. Sadece LoL açık kalsın öyle deneyin bir de.

Win+r yap

Sistemsel sorun yoksa Hextech düzeltici var. Riot destek linkini veriyordu. Oraya da yaz istersen.
1685447300722.png

Win+r yap

1685447361334.png

Diskinizden diye tahmin ediyorum. SSD mi kullanıyorsunuz? Öbür yandan gittiğim internet kafe 3 günlüğüne kapanmıştı, sebebini sorduk Windows 10'a geçireceğiz, LoL ve Valorant 8.1 ve altını desteklemiyor demişlerdi. İşletim sisteminden olabilir yani. Virüs taraması yapmanızı ve arkaplanda çalışanları kapatmanızı öneririm. Sadece LoL açık kalsın öyle deneyin bir de.
sadece lol açık kalıyor hocam

O görev çubuğundakiler açık değildir umarım hocam. Malwarebytes harici o uygulamaları tanımıyorum.
yok hocam sadece lol açık

Sonraki sayfa kısmına basar mısın?

Bu arada bu sistemle böyle olması normal ama sanırsam sorun RAM de
1685447580509.png
1685447580509.png

Sonraki sayfa kısmına basar mısın?

Bu arada bu sistemle böyle olması normal ama sanırsam sorun RAM de

LoL oynarken güç tasarruf ayarını yap client üzerinden. Google Chromu kapat. Sadece LoL oynadığın program açık kalsın
1685447661068.png

HDD hocam

Hocam istersen LoL desteğe bilet at.

Bu arada oyun oynamayı seviyorsan sistemi degistirmeni öneririm.
biliyorum hocam bişiler yapmaya çalışıyoz bizde... teşekkürler bu arada hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı