Schwarze
Decapat
Daha fazla
Merhaba dostlar, normalde oyuna girebiliyordum (yine de geç açılıyordu ama en fazla 6,7 dakika gecikirdi) ancak arkadaşımla oyuna girmek istediğimde normal şampiyon seçme ekranından sonra siyah bir ekran geldi 1,2 dakıka sonra yüklenme ekranı geldi ama 94,96 gibi sayılarda duruyordu ve yüklenmesi uzun sürüyordu yüzde yüz olduğunda oyun bitmiş oluyordu internetten araştırdım DX9 modunu açarsam çözüleceğini okumuştum ama daha kötü oldu bazen 20 bazen 0 FPS düştü bu sefer. Ayrıca normal yapay zekayla maça girebılıyorum geç de olsa. Yardımcı oluranız sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
internette sorun yok
sistemim minimum ayarları destekliyor grafik ayarlarını çok düşükte açıyorum
internette sorun yok
yani sanırım lolde maça bağlanmak için mbps gerekiyor ki dostlar?Merhaba dostlar, normalde oyuna girebiliyordum (yine de geç açılıyordu ama en fazla 6,7 dakika gecikirdi) ancak arkadaşımla oyuna girmek istediğimde normal şampiyon seçme ekranından sonra siyah bir ekran geldi 1,2 dakıka sonra yüklenme ekranı geldi ama 94,96 gibi sayılarda duruyordu ve yüklenmesi uzun sürüyordu yüzde yüz olduğunda oyun bitmiş oluyordu internetten araştırdım DX9 modunu açarsam çözüleceğini okumuştum ama daha kötü oldu bazen 20 bazen 0 FPS düştü bu sefer. Ayrıca normal yapay zekayla maça girebılıyorum geç de olsa. Yardımcı oluranız sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
internette sorun yok
![]()
sistemim minimum ayarları destekliyor grafik ayarlarını çok düşükte açıyorum
Son düzenleme: