LoL ping sorunu

Fatih Turan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. League of Legends adlı oyunda yada başka MMO oyunlarda pingim en düşük 80'lerde bulunuyor. Fakat hız testlerinde vs. 50 60 gösterirken oyun veritabanlarında ms sorunları yaşıyorum. Modemi alalı 2 3 gün oldu. Yanlışlık nerede?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hat değerleri derken bumu acaba?

Dosya Ekleri

• bumu.PNG
    bumu.PNG
    28,7 KB · Görüntüleme: 92
Hat değerlerinde görmek istediğim değerler yok, ama yanlış anlamayın hat değerleriniz güzel. Modeminizin güncel yazılımını yükleyin, bilgisayarınıza ulaşan kabloyu değiştirin tekrar deneyin. Eğer sorun devam ediyorsa tüm cihazları kapatıp tek bir cihazdan test yapın, birden fazla cihazda deneyin.
Her şeye rağmen sorun devam ediyorsa Türk Telekom'u arayıp anlayacakları şekilde hattımın FastPath olmasını istiyorum diyebilirsiniz, eğer müşteri temsilcisi bilmiyor ise bu şekilde zorla arıza kaydı açtırın.

Bu resimi eklemeyi unutmuşum. Son olarak ne yapmalıyım anlamadım.
Türk Telekom'u arayıp hattınızın Path Mode ayarının FastPath olması için arıza kaydı açtırmanız gerekiyor. Konuşacağın müşteri temsilcisi arıza kaydına aynen yazarsa santraldeki çalışanlar anlayıp düzelteceklerdir, bunun dışında ping ile ilgili herhangi bir işlem yapmıyorlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı