Doğrudur hocam, birçok kişi hala bilmiyor. Bir şekilde bunun var olduğunu söyleyebilirler aslında. Örnek A: @Recx and Flex3 sene olucak bu Nisan ayı itibari ile. Gecikmiş bir özellikti zamanı için.
Doğrudur hocam, birçok kişi hala bilmiyor. Bir şekilde bunun var olduğunu söyleyebilirler aslında. Örnek A: @Recx and Flex3 sene olucak bu Nisan ayı itibari ile. Gecikmiş bir özellikti zamanı için.
3 sene olacak bu nisan ayı itibari ile. Gecikmiş bir özellikti zamanı için.
Saçma bir özellik zaten gerek yoktu öğrenmeme.Doğrudur hocam, birçok kişi hala bilmiyor. Bir şekilde bunun var olduğunu söyleyebilirler aslında. Örnek A: @Recx and Flex
Son dönem gelen şampiyonları ben de çok güzel bulmuyorum ama o dönem gelen şampiyonlar gayet iyiydi bence. Viego da iyi karakter aslında ama karakterin buglarının ardı arkası kesilmiyor.O zamanlar bunlara uğraşacağına düzgün Hero'lar getirseydi keşke.
Viego iyi de çok kırık be.Son dönem gelen şampiyonları ben de çok güzel bulmuyorum ama o dönem gelen şampiyonlar gayet iyiydi bence. Viego da iyi karakter aslında ama karakterin buglarının ardı arkası kesilmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.