LoL ranked düşük eloda başladı

1the.lost

Femtopat
Daha fazla  
Normlade Gold bir oyuncuyum yaklasik 2aydir Gold 3'te takili kaldim bir 0'dan hesap açayım 30a kasip onda ranked kasiyim demistim. Hesap 60wr yaklasik 25 Mac'in her birinde yalan yok her birinde pozitif KDA ve dakika CS yaptim ve rankede giris yaptim ve hesabi demir 4 0 LP baslatti. Saka gibi ya bunun sebebi ne olabilir acaba.

Normlade Gold bir oyuncuyum yaklasik 2aydir Gold 3'te takili kaldim bir 0'dan hesap açayım 30a kasip onda ranked kasiyim demistim. Hesap 60wr yaklasik 25 Mac'in her birinde yalan yok her birinde pozitif KDA ve dakika CS yaptim ve rankede giris yaptim ve hesabi demir 4 0 LP baslatti. Saka gibi ya bunun sebebi ne olabilir acaba.
İlk 10 maçın kaçta kaçını kazandınız.

İlk 10 Mac derken hocam? 30 level olduktan sonra direk ranked girdim ve demir 4 0 LP'de oyun oynadim sonra rankedde 3 Mac girdim 3nude loseladim mental 0landigi icin.

3 lose alırsanız pek tabii ki demire düşersiniz ayrıca oynadıgınız rol top mid jg ise yine düşük eloya atar çünkü TR de en çok aranan şey ADC ve SUP oldugu için o rolleri seçtiginizde yüksek eloya atar ve 1 lose alsanız bile silvera atar.

3 lose alırsanız pek tabii ki demire düşersiniz ayrıca oynadıgınız rol top mid jg ise yine düşük eloya atar çünkü TR de en çok aranan şey ADC ve SUP oldugu için o rolleri seçtiginizde yüksek eloya atar ve 1 lose alsanız bile silvera atar.
yok kanka oyle degil 30 seviye oldugum el direk beni iron 4ten baslatti oncveki maclarin hepsi poziti fkda dakika cs vb rito yine sacmaliyor mrrsi dolu dolu akan hesap iron 4ten basliyor

mmr'ın baya kötü olduğundan + smurf q kalktığından dolayı demir 4 başlamışsın, fresh hesap kasmak istiyorsan sadece aram yada sadece botlara karşı gidip 30lvldan sonra normal sıralı girip 10 maç oynamalısın ama hiçbirini kaybetmemen lazım, bundan sonra seni genellikle silver gold aralığında başlatıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı