LOL RX 580 FPS düşmesi

Ben RX 570 4 GB ile 500 FPS alıyorum. RX 580 ile 150 fps gerçekten az ve bir problem var.
Driver'lerini güncelle eğer sorun devam ederse bence DDU ile ekran kartını silip, temiz bir kurulumunu yap.
Hahaha güzelmiş RTX 2060 ile 200 zor alıyorum.
Fight yokken bu civarda ama fight yapınca 250'ye kadar düşüyormuş onu farkettim. Buyrun,
Eki Görüntüle 550508Eki Görüntüle 550509
Fight olmadan 500'ü bizimkide görüyor senin dediğin oyunda hiçbir görsel eklenti yokken aldığın ss sebebiyle gördüğün gibi kule altına girdiğinde fps'n 200'lerde.

Fight olmadan 500'ü bizimki de görüyor senin dediğin oyunda hiçbir görsel eklenti yokken aldığın SS sebebiyle gördüğün gibi kule altına girdiğinde FPS'n 200'lerde.

Tamam zaten bunu ben belirttim?

Evet ekran kartını yüzde 70'e falan nasıl yükseltcez benim de RX 570.

Ekran kartı kullanımı bende dalgalı ama genelde %40 civarında diyebilirim. SS alırken %70 çıkmış.

Eksta bir şey mi yaptın diye sormuştum mesela ekran kartın %75 civarlarında benim ise %20 civarlarında işlemci %35 civarlarında onu sormuştum.

Ekstra olarak bir şey yapmadım. Sadece Drive'ler güncel ve Windows 10 Pro 1909 sürümünü kullanıyorum. Son olarak Ryzen 3600 ile kullanıyorum ve işlemcimi tepe performansta olarak ayarladım.

Dostum peki MSI Afterburner'dan hangilerini izlemeye aldın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…