LOL S simgesini vermiyor

SmokeNote

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Kayn mainim, 6. seviye yaptım. 2 kere s- aldım, ondan sonra bana simgemi vermedi. Yanlış bir şey mi yaptım ya da neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
5 olduktan sonra 6 için S- veya daha üstü almalısın. 7 için ise S veya daha üstü almalısın. S- sayılmıyor.

5 olduktan sonra 6 için S- veya daha üstü almalısın. 7 için ise S veya daha üstü almalısın. S- sayılmıyor.

Konu zamansız ve hemen hemen aynı konu olduğu için yeni başlık açmadan burada sorayım dedim. Verdiğiniz linkte de 6. seviye olmak için 5. seviye iken S- almak lazım, diye yazıyor.

Soracağım şey: 3-4 seviye iken alınan S'ler daha sonrası için geçerli mi?
S-,S ve S+ aldım fakat diyelim bunu 5. seviyede olmadığım için ileride olunca kullanamayacak mıyım?

Konu zamansız ve hemen hemen aynı konu olduğu için yeni başlık açmadan burada sorayım dedim. Verdiğiniz linkte de 6. seviye olmak için 5. seviye iken S- almak lazım, diye yazıyor.

Soracağım şey: 3-4 seviye iken alınan S'ler daha sonrası için geçerli mi?
S-,S ve S+ aldım fakat diyelim bunu 5. seviyede olmadığım için ileride olunca kullanamayacak mıyım?
Kullanamayacaksiniz.

Kullanamayacaksiniz.
Boşa S almak için çok kasmamak lazım o zaman erkenden.
Ben sandık verildi deyince S notu da bekletiliyor diye düşünmüştüm.
Teşekkürler.

Dün denemiş de oldum. Tam 5. seviyeye çıktığım maçta S+ verdi ama onu bile şampiyona işlemedi demek ki sonraki maçlardakini sayıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı