peki5 olduktan sonra 6 için S- veya daha üstü almalısın. 7 için ise S veya daha üstü almalısın. S- sayılmıyor.
Konu zamansız ve hemen hemen aynı konu olduğu için yeni başlık açmadan burada sorayım dedim. Verdiğiniz linkte de 6. seviye olmak için 5. seviye iken S- almak lazım, diye yazıyor.5 olduktan sonra 6 için S- veya daha üstü almalısın. 7 için ise S veya daha üstü almalısın. S- sayılmıyor.
![]()
Şampiyon Ustalığı Rehberi
ŞAMPİYON USTALIĞI NEDİR? Ustalık sistemi oyuncuların belli bir şampiyona yaptıkları yatırımı belirlemek için tasarlanmıştır ve ilerlemeyi ölçebilmek için beceriye dayalı gelişim bilgisini kullanır....support-leagueoflegends.riotgames.com
Kullanamayacaksiniz.Konu zamansız ve hemen hemen aynı konu olduğu için yeni başlık açmadan burada sorayım dedim. Verdiğiniz linkte de 6. seviye olmak için 5. seviye iken S- almak lazım, diye yazıyor.
Soracağım şey: 3-4 seviye iken alınan S'ler daha sonrası için geçerli mi?
S-,S ve S+ aldım fakat diyelim bunu 5. seviyede olmadığım için ileride olunca kullanamayacak mıyım?
Boşa S almak için çok kasmamak lazım o zaman erkenden.Kullanamayacaksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.