MSI 256F alınır mı?

  • Konuyu başlatan Paco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 56

Paco

Decapat
Katılım
4 Ağustos 2023
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba IPS monitor almayi dusunuyorum ve 5K civarinda bunu buldum DP 1.2a olmasi aorun mu bilmiyorum. Gozume çarpan tek dezavantajı bu sanirim. Kullanan var m? I varsa lütfen iyi mi kötü mü kulanici deneyimlerini iletsin. Simdiden cok teşekkürler.

MSI 256F.

Bu monitoru su anda kullanıyorum, problem olmasa da 2 tane sorunu var. İlk olarak bana standart renkleri biraz soluk geldi o yuzden birazcik oynama yapmak gerekiyor, renk ayarlarini yapinca gayet guzel oluyor. İkinci olarak da monitorun ayarlarinda tepki suresi diye bir sekme var, oradan en hizliyi secince hafif ghosting yapmaya basliyor. O yuzden en hizli secenegi yerine hizli secenegini kullanıyorum, hizli ile en hizli arasinda herhangi bir fark hissedilmiyor bana kalirsa. Bu iki problemde cok buyuk sorun degil, bunlar disinda herhangi bir problemi yok.
 
Alinmaz. Attigim model panel olarak daha iyi.


Bu ürünün ghosting tarzi herhangi bir sorunu varmi acaba fps oyunlari oynamayi planliyorum en basta ghosting sorun oluyor eski monitorde baya sıkıntı yaşadım bu yuzden
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı