LoL Şampiyon Seçiminden Sonra Siyah Ekran

Yer
Aydın
Sorunum başlıkta belirttiğim gibi. Şampiyonu seçtikten sonra siyah ekranda kalıyor. LoL'ün destek kısmına ticket attım, internetinizle alakalı bir durum diyip ISS'ye yönlendirdi fakat latobumdan girebiliyorum. LoL destek ekibinin dediğine göre IP bilgim LoL sunucusuna iletilmiyormuş.

Sistemim:
i3 540
4GB RAM
9500GT

Şampiyon seçtikten hemen sonramı oluyor? Yoksa bekleme ekranı var, şampiyonları isimleri falan gördüğümüz. Oraya gelincemi siyah ekranda kalıyor?

Sil kur yapın LOL çok detaylı ayarlarıyla oynanabilen bir oyun değil maalesef ama boyutu az direkt silin kurun.

Hiçbiri işe yaramadı maalesef.
ISS ile iletişime geçtim. LoL destek ekibinin belirttiği gibi bi sorun bulamamışlar.

Bende zamanında yaşamıştım. Benimki doğrudan çözünürlükle alakalıydı. Bir şekilde oyunu antreman modunda açıp çerçevesiz yaptığımda düzelmişti.

@boifromasgard aynı sorunu bende yaşıyorum dostum yaklaşık 3-4 aydır, siyah ekran veriyor ve yanıt vermiyor diyor bende. Discord vs. verebilirsen daha rahat sistemlerimize bakabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…