LoL şampiyonu önerisi

Ormancı istiyorsan shyvana olabilir, Xin Xhao olabilir, Pantheon olabilir. Hepsi de güçlü çarlar.

Arkadaşlar 20 level Warwick 12 level shacom var. İkisini de çok iyi oynuyor. M hangisinde sıra kasmalıyım sizce?

Sıralama için yüksek kazanma oranı ve yüksek KDA (kill çok önemli değil, ölmemen gerek) gerekiyor. Bana kalırsa Warwick ile daha rahat sıralama kasarsın.

Arkadaşlar 20 level Warwick 12 level shacom var. İkisini de çok iyi oynuyor. M hangisinde sıra kasmalıyım sizce?
Sorunuz yeni şampiyon mu yoksa bu iki karakter arasında sıralama kasmak için tercih yapmak mı hocam? Ben direkt yeni karakter önerdim ama soruyu ikinci kez okuyunca bu iki karakter arasında sıralama kasma olayını anladım. Bence de ww ile daha rahat kasılır gibime geliyor.

Sorunuz yeni şampiyon mu yoksa bu iki karakter arasında sıralama kasmak için tercih yapmak mı hocam? Ben direkt yeni karakter önerdim ama soruyu ikinci kez okuyunca bu iki karakter arasında sıralama kasma olayını anladım. Bence de WW ile daha rahat kasılır gibime geliyor.

Yeni karakter öğrenmek istemiyorum tercih yapmaya çalışıyorum.

Sıralama için yüksek kazanma oranı ve yüksek KDA (kill çok önemli değil, ölmemen gerek) gerekiyor. Bana kalırsa Warwick ile daha rahat sıralama kasarsın.

Late gamede Warwick düştüğü için beni Shaco'ya itiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı