LoL Sett Build önerisi

Mahvolmuş sadece can stackleyen karakterlere karşı tercih edilmeli.
Can stackleyen karakterlere karşı alınma zorunluluğu diye birşey yok. Saldırı hızı - can çalma - slow atma gibi özellikleri özellikle top lanedeki camille irelia gibi sürekli sağa sola sıçrayabilen ve kite atabilecek karakterlere karşı da işlevsel.

Ayrıca sett dediğin top lane çarı ki top lane çarlarının çoğu zaten dövüşçü çarlar can miktarları diğer karakterlere göre daha fazla oluyor oyun sonu. Üstüne üstlük mahvolmuş can çalmasıyla falan dürtüldüğün lanede bile daha uzun süre kalabilmeni sağlıyor.

Ayrıca attığın matchup grafiği boşluktan ibaret. Her karakterin bir sürü farklı oynanış tarzı var her oynayana karşı o grafikte yazanlar işlemez.

Ayrıca matchup zorluğuna bile baktım. Çoğu doğru değil. Mundo ezmesi en kolay çarlardan biridir top lanede sett'e karşı. Morde keza mahvolmuş ile büyük minyona çevireceğin bir çardır. Kolay kolay sett'i kesemez top lanede bir morde. GP'ye easy yazmış tam tersi GP hard bir matchup'tır. Ultiye alsan bile kaçabilir slow atar zırh çeksen zırhı yok sayar. Can çalmaya kalksan dürter. Attığın grafikler tamamıyla hatalı.

1722348918141.png

Vayne'e karşı önerdiği builde bak. Full tank ve karaktere mobilite katacak veya rakibin mobilitesini azaltacak hiçbirşey yok. Vayne'e karşı bildiğin heykel gibi kalıp hiçbirşey yapamazsın bu build ile.

Son düzenleme:
Can stackleyen karakterlere karşı alınma zorunluluğu diye bir şey yok. Saldırı hızı - can çalma - Slow atma gibi özellikleri özellikle top lanedeki Camille Irelia gibi sürekli sağa sola sıçrayabilen ve kite atabilecek karakterlere karşı da işlevsel.

Ayrıca Sett dediğin top lane çarı ki top lane çarlarının çoğu zaten dövüşçü çarlar can miktarları diğer karakterlere göre daha fazla oluyor oyun sonu. Üstüne üstlük mahvolmuş can çalmasıyla falan dürtüldüğün lanede bile daha uzun süre kalabilmeni sağlıyor.

Ayrıca attığın matchup grafiği boşluktan ibaret. Her karakterin bir sürü farklı oynanış tarzı var her oynayana karşı o grafikte yazanlar işlemez.

Ayrıca matchup zorluğuna bile baktım. Çoğu doğru değil. Mundo ezmesi en kolay çarlardan biridir top lanede Sett'e karşı. Morde keza mahvolmuş ile büyük minyona çevireceğin bir çardır. Kolay kolay Sett'i kesemez top lanede bir morde. GP'ye easy yazmış tam tersi GP hard bir matchup'tır. Ultiye alsan bile kaçabilir Slow atar zırh çeksen zırhı yok sayar. Can çalmaya kalksan dürter. Attığın grafikler tamamıyla hatalı.

Eki Görüntüle 2268513
Vayne'e karşı önerdiği Build'e bak. Full tank ve karaktere mobilite katacak veya rakibin mobilitesini azaltacak hiçbir şey yok. Vayne'e karşı bildiğin heykel gibi kalıp hiçbir şey yapamazsın bu Build ile.

Uzun süre sonra merhaba. Sizce şu an rün olarak ölümcül tempo first item mahvolmuş mu oynanmalı yoksa yenilmezden devam mı ya da hızkesen mi alınmalı first item?

Uzun süre sonra merhaba. Sizce şu an rün olarak ölümcül tempo first item mahvolmuş mu oynanmalı yoksa yenilmezden devam mı ya da hızkesen mi alınmalı first item?
Karşındaki tanki bir karakterse yenilmez. Fiora - İrelia veya Camille gibi bir çarsa Lethal Tempo. Mahvolmuş first item hala geçerli.

Ben hala eski Sett buildi kasıyorum sende öyle yapabilirsin.

Ölümcül Tempo - Mahvolmuş - Çelikyürek - Sterak - Ölümün Dansı - Duruma göre item alıyorum sonrasında.

Karşındaki tanki bir karakterse yenilmez. Fiora - İrelia veya Camille gibi bir çarsa Lethal Tempo. Mahvolmuş first item hala geçerli.
Ben hala pek iyi bir oyuncu olmadığım ve genelde kör pick attığım için lanede geri düşüyorum hatta bazen bırakın geri düşmeyi direkt feedliyorum bunun gibi geri düştüğüm durumlarda hangi builde gitmeliyim ve geri düştüğümde nasıl toparlarım ?

Ben hala eski Sett buildi kasıyorum sende öyle yapabilirsin.

Ölümcül Tempo - Mahvolmuş - Çelikyürek - Sterak - Ölümün Dansı - Duruma göre item alıyorum sonrasında.
Bence de çelikyürek cok mantıklı sonrasında savaş beyni alarak adye dönüştürebiliyoruz fakat nedense bir siteden sett oyuncularına baktığımda full olarak hızkesen + omurgakıran alıyorlar bunun sebebi nedir ? @DMN

Son düzenleme:
Ben hala pek iyi bir oyuncu olmadığım ve genelde kör pick attığım için lanede geri düşüyorum hatta bazen bırakın geri düşmeyi direkt feedliyorum bunun gibi geri düştüğüm durumlarda hangi builde gitmeliyim ve geri düştüğümde nasıl toparlarım ?

Bence de çelikyürek cok mantıklı sonrasında savaş beyni alarak adye dönüştürebiliyoruz fakat nedense bir siteden sett oyuncularına baktığımda full olarak hızkesen + omurgakıran alıyorlar bunun sebebi nedir ? @DMN
Stereak yerine çelik yürek alınabilir.

Veya karşıda ap yoksa aklın sonu yerine falan.

Geri düşeceksen Split atman lazım sadece. Kulelere oynaman ve farmlaman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı