LoL Shaco Support taşır mı?

forcelamışlar

Decapat
Daha fazla  
Bu sezon herkes birbirini tekliyor Ben de sürekli Rell gibi tank şampiyonlar oynadığım için bu zevke erişemiyorum Stratera Shaco Support videosu attı Shaco Support oynanır mı?

Son düzenleme:
Bu sezon herkes birbirini tekliyor? Ben de sürekli Rell gibi tank şampiyonlar oynadığım için bu zevke erişemiyorum Stratera Shaco Support videosu attı Shaco Support oynanır mı?

Shaco Support ile taşıyacaksan elon kömür herhalde. Kendi maçını düşünmüyorsan milletin seri maçını düşün hiç alma. Anında tek yersin ve işlevin olmaz. Yüksek elo olmasına karşın karşıma sürekli değişik pickler geliyor Shaco Support veya Morgana jungle&solo gibi yaptıkları tek şey feedlemek ve kaybettirmek.

YouTube'da gördüğün bir adam anlık olarak oynadığı o maçı kazanmıyor, önceden yüzlerce kez deneyip bir kez kazanınca videoya çekiyor.

Birincisi Shaco destek oynanmaz. Destek olamadıktan sonra bir anlamı yok. Ayrıca oyun taşımak adam teklemek istiyorsan neden destek oynuyorsun? Desteğin amacı ve işlevi bu değil ki? Ayrıca taşıman için minyon kesmen gerek, ki bu da yanındaki alt koridor şampiyonunu baltalar. Her türlü gereksiz bir seçim yani.

Karşına iyi bir bot gelirse ve 15dk SUP olarak beslenemeden devam edersen hiçbir şey yapamazsın maç boyu. Strateranın ELO'su düşük. Muhtemelen Gold ELO'da işini bilen bir buffer SUP bile sana iş yaptırmaz.

Bu sezon herkes birbirini tekliyor ben de sürekli rell gibi tank şampiyonlar oynadığım için bu zevke erişemiyorum stratera Shaco Support videosu attı Shaco Support oynanır mı?

Rell Alistar Leona bunlar deli zevk verici.
Rell Alistar Leona bunlar deli zevk verici.

Ayrıca karşı bot lane iyiyse Shaco ile hiçbir şey yapamazsın.

Kendi nisancinin oyununu zehir edersin, dakika 15'ten sonra koridor oyunlari genel olarak bitmeye basladigi icin islevsiz kalirsin. Takiminda engage aticak birisi yoksa oyun zaten lose olur. Shaco support oynamak cok istiyorsan bile takiminda engage aticak birisi veya birileri olsun.

Rengar rework yemeden önce Rengar ile oynuyordum destekte. Karşı nişancıya oyun oynatmazdım ama bu durum Gold eloda ancak yer. Daha üst liglerde karşı destek oyuncusunun veya ormancının biraz bilgisi varsa sana veya nişancına oyunu dar eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı