LoL silinmiyor

Silmediyseniz indirilenler klasöründe "ınstall League of Legends tr.exe" olacak, onu açın kurun sonra Denetim Masası'ndan silin.

He sildim onu da tekrar sitesinden indirip deneyeyim mi YouTube'dan baktığımda geek uninstaller önerilmiş onu mu deneyeyim.

Revo reg kayıtlarına kadar siliyor, güvenli mod ile kaldırmayı deneyin.

Bakın sorun şu şu anda revodada gözükmüyor LoL hiçbir yerde yok ama Riot'tan giriliyor ve yer açılmadı.

Riot'u sil yeniden yükle.

Aynen hocam kanser gibi.

Valorant falanda gidecek değil mi?

CMD'ye aşağıdaki kodları yazıp çıktısını paylaş.
Kod:
dir /s %userprofile%\AppData\*
dir /b /ad "C:\Program Files\"
dir /b /ad "C:\Program Files (x86)\"

Ne işe yarayacak ki.

LoL'ü silmeyi denedim ne Denetim Masası'ndan siliniyor ne localdan siliniyor ne program ekle kaldırdan siliniyor Revo Uninstaller'dan bile silemedim.

Geek uninstallerda zorla kaldırdım ve sonunda kurtuldum bu oyundan herkese yardım etmeye çalıştığı için teşekkür ederim.

Valorant falanda gidecek değil mi?

Ne işe yarayacak ki.

Geek uninstallerda zorla kaldırdım ve sonunda kurtuldum bu oyundan herkese yardım etmeye çalıştığı için teşekkür ederim.
Hocam tebrik ederim LoL'den kurtulmak başarı sayılır. Ben kitlesinden dolayı hiç başlamadım tavsiye de etmiyorum. İyi günler dilerim.

Denedim dedim ya olmuyor. Localdende silinmiyor.

Sorunu yaşadım ve aynılarını yaptım olmamıştı ama şöyle yaptım oldu. Revo Uninstaller indir ve LoL'ün veya Riot uygulamaları üzerinden konumu yükle veya dosya konumuna git vs. yazacak, ona basınca çıkan tüm LoL ve Riot'a dair her şeyi her dosyayı sil ve Denetim Masası'ndan da programı kaldır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı