Masaüstü de siyah renk olduğundan görülmüyor ama anlamışsınızdır. Silip tekrar yükleme vs. yaptım işe yaramadı.
Merhaba League of Legends masaüstü kısayoluna sağ tıklayıp özellikler kısmından uyumluluk ayarını Windows XP (Service Pack 3) yaparsanız sorun yüksek ihtimalle düzelecektir.
bende de aynı sorun var şuanda eskiden girebiliyordum şimdi siyah ekran veriyor sen çözebildin miService Pack 3 yok. Sadece 1 ve 2 var. Aynı sorun bende de var ne yapabilirim?
Maalesef.bende de aynı sorun var şuanda eskiden girebiliyordum şimdi siyah ekran veriyor sen çözebildin mi
Bende de aynı sorun var şu anda eskiden girebiliyordum şimdi siyah ekran veriyor sen çözebildin mi?
Maalesef.
hocam bende windows xp yok vista var vista service pack 2 yapcam sorunu cozer miSorunu çözdüm.
LoL'de siyah ekran alan arkadaşlar sağ tıklayıp uyumluluktan Windows XP (service pack 2) seçip, yönetici olarak çalıştırırsanız sorun çözülüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.