LoL System Error Hatası

Abdullahdeveci0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Şu anda eğlence modu için LoL oynuyorum ancak bir oyun içi kendi kendine hareket edip oyun gidiyor en sonda System Error hatası veriyor ve oyuna tekrardan bağlanmak zorunda kalıyorum. Yönetici olarak çalıştır uygun modda çalıştır gibi ayarları yaptım ancak hata devam etmektedir. Çözümü nedir?

Merhaba arkadaşlar;

Şu anda eğlence modu için LoL oynuyorum ancak bir oyun içi kendi kendine hareket edip oyun gidiyor en sonda System Error hatası veriyor ve oyuna tekrardan bağlanmak zorunda kalıyorum. Yönetici olarak çalıştır uygun modda çalıştır gibi ayarları yaptım ancak hata devam etmektedir. Çözümü nedir?
1659120511624.png

Hata böyle mi?

Merhaba arkadaşlar;

Modemini aç kapat yap. Düzelmezse bilgisayarını yeniden başlat, kapat aç yapma.

Evet üstadım tam görüntülenmiyor ama istemci kapanıyor Görev Yöneticisi'nden kapatıp yeniden bağlan demek zorunda kalıyorum.

Ama o süre zarfı Görev Yöneticisi'nden kapatıp açmamdan daha uzun bir süre değil mi?
Ben o sorunu yaşadığımda. Bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyordu. Düzelmediğinde router'ı da kapatıp açıyordum. Kesiliyordu.

Ben o sorunu yaşadığımda. Bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyordu. Düzelmediğinde Router'ı da kapatıp açıyordum. Kesiliyordu.
Adam nasıl çözdüldüğünü biliyor zaten, sürekli tekrarlıyor bir daha olmaması için yazmış buraya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı