S Stopped Kilopat Katılım 17 Mart 2018 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #1 Merhaba, LoL'de tam ekran yaptığımda ekranda giriş desteklenmiyor hatası alıyorum. Çerçevesiz modda da oynayınca FPS çok düşüyor. Tam ekran yapmayı denedim. Çözünürlükler de uyuyor ama tam ekran yapamıyorum oyunu. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2020
Merhaba, LoL'de tam ekran yaptığımda ekranda giriş desteklenmiyor hatası alıyorum. Çerçevesiz modda da oynayınca FPS çok düşüyor. Tam ekran yapmayı denedim. Çözünürlükler de uyuyor ama tam ekran yapamıyorum oyunu.
J Jorquen Megapat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 264 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #2 Alt+enter yapmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #3 LOL Tam ekran yapamama sorunu - Technopat Sosyal Bu başlığı incelemenizi öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS S Stopped Kilopat Katılım 17 Mart 2018 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #4 Jorquen dedi: Alt+enter yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç olmuyor onu da yapsam tam ekrana da alsam giriş desteklenmiyor hatası alıyorum. Artı 0 Eksi
Jorquen dedi: Alt+enter yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç olmuyor onu da yapsam tam ekrana da alsam giriş desteklenmiyor hatası alıyorum.