Hesap benim hesabımdı zaten. Eski bir arkadaş kullanıyordu. Onla küstük konuşmuyoruz o kullanırken hesaba telefon numarasını eklemiş. Şu anda kaldırmak istediğimde ona kod gidiyor ben bu numarayı nasıl kaldırırım?
Desteğe bilet yolladım 1-2 güne çözdüler. Böyle böyle telefon numarasını artık kullanmıyorum kaldırabilir misiniz diye. Linkte verdiğim sayfadan sorununu seç ve bilet yollayabilirsin.
Hocam hesabın numarası eski numaram dedim. Artık erişimim yok kaldıramıyorum dedim bilette. Direk kaldırdılar. Hiçbir şey sormadılar. İlk hesap yönetimi kısmına falan bastıktan sonra kendi derdimi yazmıştım bir de.
Hocam hesabın numarası eski numaram dedim. Artık erişimim yok kaldıramıyorum dedim bilette. Direk kaldırdılar. Hiçbir şey sormadılar. İlk hesap yönetimi kısmına falan bastıktan sonra kendi derdimi yazmıştım bir de.
Desteğe bilet yolladım 1-2 güne çözdüler. Böyle böyle telefon numarasını artık kullanmıyorum kaldırabilir misiniz diye. Linkte verdiğim sayfadan sorununu seç ve bilet yollayabilirsin.
Direkman onlar sormadılar soru zaten. Bilette ki sorular harici söyleyeceğim bir şey yok hocam. Böyle böyle numarayı artık kullanmıyorum dedim ve kaldırdılar. Bilette ne vardı dersen sebebini falan istemişlerdi işte onun harici bir şey hatırlamıyorum maalesef.