Çözüldü LoL telefon numarasını hesaptan nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ftlX0

Kilopat
Katılım
8 Mart 2017
Mesajlar
496
Çözümler
2
Hesap benim hesabımdı zaten. Eski bir arkadaş kullanıyordu. Onla küstük konuşmuyoruz o kullanırken hesaba telefon numarasını eklemiş. Şu anda kaldırmak istediğimde ona kod gidiyor ben bu numarayı nasıl kaldırırım?
 
Hocam ticketta sorduları sorular nedir? Soru soruyorlar mı telefon numarasını bile hatırlamıyorum ben

Hocam hesabın numarası eski numaram dedim. Artık erişimim yok kaldıramıyorum dedim bilette. Direk kaldırdılar. Hiçbir şey sormadılar. İlk hesap yönetimi kısmına falan bastıktan sonra kendi derdimi yazmıştım bir de.
 
Desteğe bilet yolladım 1-2 güne çözdüler. Böyle böyle telefon numarasını artık kullanmıyorum kaldırabilir misiniz diye. Linkte verdiğim sayfadan sorununu seç ve bilet yollayabilirsin.


Merhaba uzun zaman oldu ancak şu anda aynı sorunu bende yaşıyorum size nasıl sorular sordular hatırladıklarınızdan birkaçını yazar mısınız?
 
Merhaba uzun zaman oldu ancak şu anda aynı sorunu bende yaşıyorum size nasıl sorular sordular hatırladıklarınızdan birkaçını yazar mısınız?

Direkman onlar sormadılar soru zaten. Bilette ki sorular harici söyleyeceğim bir şey yok hocam. Böyle böyle numarayı artık kullanmıyorum dedim ve kaldırdılar. Bilette ne vardı dersen sebebini falan istemişlerdi işte onun harici bir şey hatırlamıyorum maalesef.
 

Geri
Yukarı