LoL TR serverine mi EUW serverine mi geçilmeli?

qua21

Centipat
Daha fazla  
Meslek
sanayi lordu
Eskiden TR'de oynuyordum, bir anlık sinirile MENA'ya geçtim, zaten LoL mena serverları ne kadar kötü olduğunu bilen bilir (troll smurf falan aşırı var).
En son maçıma chllanger bir yayıncı geldiğinde server değiştirmeye karar verdim, asıl soru TR'ye mi yoksa EUW mi geçmeliyim? Düşük ranklarda oynuyorum, internetim falan iyi ve rank kasmaya oynuyorum, hangi sizce neyi seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ki rankı önemsiyosanız EUW oynamanız geniş zamanda faydanıza olur ama ara ara girip rank umrunuzda olmuyorsa TR kalabilirsiniz.

TR sunucusu çekilecek gibi değil.

Eskiden TR'de oynuyordum, bir anlık sinirile MENA'ya geçtim, zaten LoL MENA serverları ne kadar kötü olduğunu bilen bilir (troll smurf falan aşırı var).
En son maçıma chllanger bir yayıncı geldiğinde server değiştirmeye karar verdim, asıl soru TR'ye mi yoksa EUW mi geçmeliyim? Düşük ranklarda oynuyorum, internetim falan iyi ve rank kasmaya oynuyorum, hangi sizce neyi seçmeliyim?

Rank kasmaya oynuyorsanız (ciddi) EUW geçmelisiniz hocam.

Eskiden TR'de oynuyordum, bir anlık sinirile MENA'ya geçtim, zaten LoL MENA serverları ne kadar kötü olduğunu bilen bilir (troll smurf falan aşırı var).

Kesinlikle TR tavsiye etmiyorum. Eğlenmek için bile girseniz sinir strest sahibi olarak çıkıyorsunuz rank kısmı zaten belli felaket kötü. En sağlıklısı EUW olacağını düşünüyorum bende internetim iyi olsa geçecektim.

Oyun ahlakı westte çok değişiyor. Moba bilen oyuncularla oynamak westte keyifli oluyor.. yaşadığım şöyle örnekler verebilirim.

Westte Mid oynuyorum bota gidiyorum kesiyoruz. Bizim adc ölmüş durumda minyonları itiyorum. Adc doğar doğmaz xp den geri kalmamak için mide gidiyor laneyi itip öyle geliyor.

Böyle hareketleri tr sunucusunda göremiyorsun zümrüt eloda dahil laneyi ittiğim için hakaret ediliyor.
Ben 3 yıldır sadece qiyana oynuyorum tr de karşımda 3 hero oluyor hep karçımda zed yasuo yone. Çok nadir başka herolara karşı oynuyorum.

Westte şampiyon havuzu daha geniş insanlarda.
Tr de takım savaşı dönmüyor oyun hep dengesiz bi lane çok ileride oluyor oyunlar kolay win ya da lose oluyor genelde sonra riota bahane bulunuyor.
Westte öyle ilerlemiyor oyun ejder savaşı alamet savaşı atakhan savaşı vs çok tatlı ilerliyor oyun.

TR de karşılaştığım en büyük problem jungleların oyundan anlamaması lane minyon kontrolü gibi. Tr oynarken junglelar her zaman laneden geçip xp bölüp ya da saçma sapan gereksiz ganglar atıp xp bölüyor bu yüzden level diff yeniyor sürekli.
Westte onu göremiyorsun gereksiz gang atmıyor adamlar. Gang attıp başarılı olduysa da senle beraber hemen laneyi itiyor.

Sonuç olarak diyebilirim ki oyundan keyif almak istiyorsan tek başına kaliteli oyun oynayıp rank kasmak istiyorsan west.

Chat yapıp chill troll takılmak istiyorsan TR

2 sunucuda da hesabım var. Westte rank kasıyorum. Tr arkadaşlarla flex kasıyoruz troll takımlar kurup. TR de ciddi oynanmaz. Elmas elolarda bile rezalet oyunlar dönüyor. Tr de elmas olacağına westte plat ol daha iyi oynarsın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı