LoL TR sunucusu vs EUW sunucusu

• Konuyu başlatan lusd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 84

lusd

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx2060
AMD Ryzen 5 5500
16gb Ram
512gb SSD
Msi a5520mapro anakart
600 watt psu
Meslek
Öğrenci
Merhaba, yaklaşık 5 yıldır LoL oynuyorum. KDA'm genellikle 9/5/7, son maçlarım 13/8, 20/12 civarı. TR sunucusunda yanıma hep kötü oynayanlar geliyor ve bu, benim de skoromu etkiliyor. 4/0/0 gittiğim maçı 4/7/3 bitirdim ve sinirden klavyeyi kıracaktım. Fakat EUW oynarken böyle bir sıkıntı olmuyor, herkes olması gerektiği gibi oynuyor. EUW'de skinler bir tık pahalı diye ve iletişimde bir tık zorlandığım için TR'ye geçmiştim. İngilizcem B1 ama iletişim kurarken kelimeleri karıştırıyorum. 😅 Uzun lafın kısası, EUW mi oynamalıyım yoksa TR mi?

Merhaba, yaklaşık 5 yıldır LoL oynuyorum. KDA'm genellikle 9/5/7, son maçlarım 13/8, 20/12 civarı. TR sunucusunda yanıma hep kötü oynayanlar geliyor ve bu, benim de skoromu etkiliyor. 4/0/0 gittiğim maçı 4/7/3 bitirdim ve sinirden klavyeyi kıracaktım. Fakat EUW oynarken böyle bir sıkıntı olmuyor, herkes olması gerektiği gibi oynuyor. EUW'de skinler bir tık pahalı diye ve iletişimde bir tık zorlandığım için TR'ye geçmiştim. İngilizcem B1 ama iletişim kurarken kelimeleri karıştırıyorum. 😅 uzun lafın kısası, EUW mi oynamalıyım yoksa TR mi?

Hocam eğer internet açısından falan sorun yaşamıyorsanız yani her türlü rahatsanız kesinlikle EUW serverınde oynayın TR de oynanmaz.

B1 İngilizceniz varsa nasıl sorun yaşıyorsunuz anlamadım. Zamanla alışırsınız dil bir problem değil. Ms olarak problem yoksa kesinlikle West.

Ben mesela TR serverinda ki bataklıktan toksiklikten artık zevk aldığım için West'i bıraktım.

B1 İngilizceniz varsa nasıl sorun yaşıyorsunuz anlamadım. Zamanla alışırsınız dil bir problem değil. Ms olarak problem yoksa kesinlikle West.

Ben mesela TR serverinda ki bataklıktan toksiklikten artık zevk aldığım için West'i bıraktım.
Bı tık anksiyetem var mesela normal türklerlede ingilizce konuşunca fln kelimeleri karıştırıyom

Merhaba, yaklaşık 5 yıldır LoL oynuyorum. KDA'm genellikle 9/5/7, son maçlarım 13/8, 20/12 civarı. TR sunucusunda yanıma hep kötü oynayanlar geliyor ve bu, benim de skoromu etkiliyor. 4/0/0 gittiğim maçı 4/7/3 bitirdim ve sinirden klavyeyi kıracaktım. Fakat EUW oynarken böyle bir sıkıntı olmuyor, herkes olması gerektiği gibi oynuyor. EUW'de skinler bir tık pahalı diye ve iletişimde bir tık zorlandığım için TR'ye geçmiştim. İngilizcem B1 ama iletişim kurarken kelimeleri karıştırıyorum. 😅 uzun lafın kısası, EUW mi oynamalıyım yoksa TR mi?

Artık TRdeki veletlerden oyun oynanmıyor bir maç giriyorum Talon'la latede kötü olduğum için ne atam kalıyor ne peygamberim ne kitabım B1 seviye İngilizce varsa da direk geçin EUW.

Artık TRdeki veletlerden oyun oynanmıyor bir maç giriyorum Talon'la latede kötü olduğum için ne atam kalıyor ne peygamberim ne kitabım B1 seviye İngilizce varsa da direk geçin EUW.
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Bence LoL yerine hikayeli oyunlar da oynayabilirsiniz. İlla LoL diyorsanız EUW.
Hikayeli oyun olarak 2 gün önce rdr2 oynadım.İlk 2 saat çok eğlenceliydi fakat çok hızlı sıkıldım yani pek benlik değil😅.Ama yinede öneri için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı