LoL üst koridor şampiyon önerisi

Vayne neyse de Shaco oyundaki en sevmediğim şampiyon. Yıllardır LoL oynarım her maçta banlıyorum maalesef. Üst koridorda karşıma gelirse ben de Volibear alırım başka türlü çözülmez.

Teşekkürler değerli bilgileriniz için. Counterstats gibi sitelerin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum yani orada başka bir şey anlatılıyor. Orada istatistik bilgisi var. Bariz çalışan bir şey söz konusu değil. Benim isteğim temel bilgiler. Soraka'ya karşı Zyra, Teemo'ya karşı Malp, Kayle'ye karşı Jax, Shen'e karşı Ryze, Camille'ye karşı Fiora/Poppy gibi.

Sen sordun hangi çarı neyle counterlarım diye biz mi yanlış anladık ne istiyorsun sen?

Probuilds'den profesyonel oyuncuların neye karşı ne aldığını ve bununla birlikte hangi itemleri tercih ettiklerini inceleyebilirsin.

Evet takas olayını bilmiyorum. Doğru tespit. Bu yüzden genelde safe oynuyorum. Kill vermediğimi gören adam Mid'e gidiyor falan pinglememe rağmen bizim midi kesiyor dolayısıyla benim safe oynamamda sökmüyor. Bahsettiğiniz sitelerde istatistiki bilgiler var. Benim isteğim temel bilgiler. Mesela İreliya'yı rahatlıkla Teemo ile kesebiliyorum. Darius'a karşı Kayle ile farkımı koyuyorum. Bunun gibi bilgiler arayışındayım. Herkes 2-3 bilgi paylaşsa o kadar çok uzun sürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…