LoL URF ne zaman gelir?

URF bu sene gelmeyecek. 2023'te bu mod URF modu ay da rurf modu olmayacak.

"Yani biz yaz mevsiminde yeni modu çıkarana dek oyuna başka bir dönüşümlü mod gelmeyecek. Bunun can sıkıcı olduğunun farkındayız ancak iki kişilik dört takımdan oluşan modumuzu çıkardıktan sonra onları yıl içinde geri getireceğiz."

"Bu modların yılın ilk yarısında olmasa bile yıl içinde geri geleceğini tekrar hatırlatalım. Yeni modlara yönelik AR-GE çalışmalarımıza kaynak ayırırken eski modlarımıza yönelik sürekli desteğimizi yeniden tesis edebildiğimiz ilk fırsatta bu modları geri getireceğiz.

Şimdilik modların 2023'teki dönüşü için bir tarih veremiyoruz ancak bu konudaki yaklaşımımız kesinleştiğinde sizi haberdar edeceğiz."
 
Son düzenleme:
"Yeniliklerden bahsetmeden önce mevcut modlarımızın durumu hakkında bir bilgilendirme yapmak istiyoruz. Şu anda harıl harıl yeni mod üzerinde çalıştığımız için halihazırdaki dönüşümlü modlarımıza (URF, rurf, ulti büyü kitabı, birimiz hepimiz için) yönelik desteğimize ara vermemiz gerekiyor. Yani biz yaz mevsiminde yeni modu çıkarana dek oyuna başka bir dönüşümlü mod gelmeyecek."

2023'te URF olmadı. 10. aydayız. Gerçekten son 2 ay içinde URF vs geleceğini düşünen var mı? :D 2023'te gelmeyecek yazdılar bu uzun yazılar bir iletişimci olduğum için ne anlama geldiğini biliyorum. Eylül'den hatta daha önceki aylarda bile gelmeyeceğini birçok kez yazdım. Ama anlaşılmıyor herhalde :)
 
Merkez Baskını modu PBE'de aktif.

Ve merkez baskını geldi.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    837,1 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Bu arada mavi öz mağazası hakkında bir bilginiz var mı?

Aralıkta gelecek diye biliyorum bende dört gözle beklliyorum. Üstelik bu mağazada normalde mavi özle alınmayan renkler gibi simgeler gibi şeyleride mavi öz ile alabilecekmişiz.

Merkez baskını modu PBE'de aktif.

Ve merkez baskını geldi.

PBE'de de hiç oynanmıyor hocam 200 pingle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı