LoL ve CS oynatabilen ve taşıması kolay laptop önerisi

@EfeKaan02 Lütfen bütçenizi belirtin. Yoksa doğru düzgün öneri alamazsınız. En fazla ne kadar para verebilirsiniz?

Sabit 60 FPS oynatacak her şeye kabul sanırım, ancak yine de bütçe belirtmek en sağlıklısı.

30K bütçesi olan birine 15K laptop önermeyelim. 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
60-70 FPS verecek en ucuz laptop arayisindaydim. Amacim ders, is, film. Arada bir oyun oynuyorum can sıkıntımı atacak düzeyde olsun. Yoksa 7 bine işimi görecek PC var ama LoL 30 FPS alıyor. @463352 hocam sistem harika 😀

ASUS Vivobook 16X şu anda vatan da indirimde. Sizce alınır mı? 3050 var her oyunu oynatıyor. İşimi de görür. Fiyatına değer mi? İhtiyacımın çok çok fazlası bir ürün. Bu nedenle fiyatı hak ediyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
60-70 FPS verecek en ucuz laptop arayisindaydim. Amacim ders, is, film. Arada bir oyun oynuyorum can sıkıntımı atacak düzeyde olsun. Yoksa 7 bine işimi görecek PC var ama LoL 30 FPS alıyor. @463352 hocam sistem harika 😀

ASUS Vivobook 16X şu anda vatan da indirimde. Sizce alınır mı? 3050 var her oyunu oynatıyor. İşimi de görür. Fiyatına değer mi? İhtiyacımın çok çok fazlası bir ürün. Bu nedenle fiyatı hak ediyor mu?

Sanırım bütçenizi söylememekte ısrar ediyorsunuz. Tamam onu alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı