Lol ve WoW için 4500 TL PC toplama

Arkadaş anakartı gereksiz derecede pahalı seçmiş. O.C atmayacaksan o anakarta gerek yok bence. Size Gtx 980'li, Samsung Evo'lu, İ7 işlemcili bir sistem topladım.
Eki Görüntüle 31530

Teşekkür ederim sizede :) OC atacağımı pek sanmıyorum şahsen o kadar bilgim yok malesef ama msi z97 gaming 5 i incelemiştim. Eternet vs ping azaltıcı oyuncuları düşünerek eklenmiş özellikleri çok avantajlı gözüktü gözüme. Ama sizin topladığınız sistem de bir hayli kaslı :) MSI 970 olmaması 980 e itiyor beni ne yapıcağımı şaşırdım şimdi :)

Vatan Bilgisayar şubelerinde "Gtx 970" bulabilmek biraz şans işi aslında :) Eğer İstanbul içerisinde iseniz "Vatan Bilgisayar" internet sitesindeki sayfadan kartın stok/mağaza durumu hakkında bilgi alıp hemen hareket ederek şansınızı yükseltebilirsiniz. Diğer iller için şans biraz daha düşük ne yazık ki... Anladığım kadarı ile sistemi en yakın haftaya toplamayı düşünüyorsunuz. Umarım siz ve diğer bekleyen arkadaşlar için haftaya kadar tüm sıkıntılar çözülmüş olur.

Ankara da olduğum için şansım düşük :( Umarım 17sine kadar stok gelir mucize olur :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, şöyle bir durum var. Dünyanın en iyi anakartını da bağlasan sistemine TTNET kullanıcısı isen ve alt yapın berbatsa ping sorunundan kurtulamazsın. Zaten internetin çok iyiyse DDOS yemediğin sürece kolay kolay ping yaşamazsın. M5A97 EVO R2.0 kullanıyorum ve ping nedir bilmem. Çünkü internet alt yapım iyi. Bu anakarttan çok internetinle alakalı.

Kardeşim, şöyle bir durum var. Dünyanın en iyi anakartını da bağlasan sistemine TTNET kullanıcısı isen ve alt yapın berbatsa ping sorunundan kurtulamazsın. Zaten internetin çok iyiyse DDOS yemediğin sürece kolay kolay ping yaşamazsın. M5A97 EVO R2.0 kullanıyorum ve ping nedir bilmem. Çünkü internet alt yapım iyi. Bu anakarttan çok internetinle alakalı.

İnternetim çok şükür iyi sıkıntı olmaz o halde :) Yani bütçeme en iyi uyacak sistem sanırım.

O zaman topladığım sistemi alman en mantıklısı olacaktır. Bu sistemle 2-3 yıl ultra oynarsın. 3-4 yıl sonra AA kalitesinden yavaş yavaş ödün vermeye başlarsın. Sonra bir kaç yıl daha medium-high gider diye düşünüyorum.

Kac fps yakalarım mesela LoL'de ve sistem eskimeye başladığında neleri değiştirmeliyim sence :) Biraz başını ağrıttım ama kusura bakma :(

Yok canım ne ağrıtması, estağfurullah. Uyku tutmadı zaten. :) LOL ekran kartına çok fazla yüklenmez. Yani Gpu Load'ı fazla yormaz. Yani 90-200 Fps arası oynarsın. Bir forumda çocuğun biri R9 295x2 kullanıyor ve 150 Fps felan aldığını söylüyordu. Adminler ona bunun gayet doğal olduğunu, LOL'ün ekran kartını fazla yormadığını söylemişlerdi. Zaten monitörün 60 Hz olduğu için 60 Fps'den yukarısını monitörün hissettirmez sana. Hatta Fps'yi monitörün desteklediğinden yukarıda kullanırsan ekranda yırtılmalar meydana gelebilir. Buda gözünü rahatsız eder.

Yok canım ne ağrıtması, estağfurullah. Uyku tutmadı zaten. :) LOL ekran kartına çok fazla yüklenmez. Yani Gpu Load'ı fazla yormaz. Yani 90-200 Fps arası oynarsın. Bir forumda çocuğun biri R9 295x2 kullanıyor ve 150 Fps felan aldığını söylüyordu. Adminler ona bunun gayet doğal olduğunu, LOL'ün ekran kartını fazla yormadığını söylemişlerdi. Zaten monitörün 60 Hz olduğu için 60 Fps'den yukarısını monitörün hissettirmez sana. Hatta Fps'yi monitörün desteklediğinden yukarıda kullanırsan ekranda yırtılmalar meydana gelebilir. Buda gözünü rahatsız eder.

Anladım üst düzey bir performans bekliyor o halde beni :) çok teşekkür ederim ilginiz için çok sağolun :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı