Bir YouTube kanalım var. LoL videoları çekiyorum ama LoL'ün zamanı geçti sanki. Daha henüz çok yeniyim 4-5 video attım ama zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüyorum. Sizce hala LoL videoları izlenir mi ve şu an çok popüler olan videosu çekilebilecek bir oyun önerir misiniz? (düşük sistem gereksinimleri isteyen LoL gibi)
Bir YouTube kanalım var. LoL videoları çekiyorum ama LoL'ün zamanı geçti sanki. Daha henüz çok yeniyim 4-5 video attım ama zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüyorum. Sizce hala LoL videoları izlenir mi ve şu an çok popüler olan videosu çekilebilecek bir oyun önerir misiniz? (düşük sistem gereksinimleri isteyen LoL gibi)
LoL için kendi videolarının izleneceğini sanmıyorum hatta her oyun için öyle onun yerine profesyonel oyuncuların videolarını editleyip atabilirsiniz mesela CS:GO'da çok izleniyor bu tür videolar. Başlık ve etiket koymak önemli videonun keşfete düşmesi gibi. Örnek olarak
10 saniyelik video ama başlığı gören tıklıyor. Kanalın içeriğine bakın durumu anlarsınız.
40 dklik videolar izlenmezken 10 sn nasıl izleniyor.