LoL Warwick Build nasıl olmalı?

Ozan Ali Öner

Hectopat
Daha fazla  
Ben Warwick mainlemek istiyorum. Aklımda şöyle bir Build var, Warwick'te iş yapar mı? Kanasusamış, tahsildar, ebedi, mahvolmuş kılıç, vahşi Hydra ve kaniçen rün olarak önerir misinz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde her zaman yapılacak olan eşya seçiminin karşı takıma göre yapılması taraftarıyım. Bu buildi uygulayabilirsin ama geri kaldığın yerlerde öne geçmeye ve hemen ölmemek için bir build yapmaya özen göster. Eğlencesine oynuyorsan orasını bilemem

LoL'de sabit bir build ile başarılı olamazsın. Karşındaki takıma göre build yapmak en sağlıklısı olur. Duruma göre yenilmez, kara hasat, yırtıcı gibi rünler alınabilir. Fakat build konusunda öneri vermek saçma olur. Warwick bence engage atıp, tanklamak üzerine oynanacak bir karakter. Hasarı üzerinize çekip, takımınız için avantaj yaratmalısınız.

Herkes demiş, bende diyorum.

LoL'de ezber olmaz. LoL, seçim oyununda kazanılıp kaybedilir. Seçim ekranı, galibiyetin %70'ini oluşturur.

Mesela ben, bu 1 aydır sadece Vayne oynuyorum. Karşıda 3 tane ağır tank var. Mesela üstte Cho, ormanda Voli ya da Amumu, orta koridorda Galio.

Bu şampiyonları Vayne ve Kogmaw'dan başka eritecek şampiyon yok.

Ben kalkıp, karşıda 3 tane ağır tank varken, gidip başka ADC alamam. Bir savaşta bana dayanmaları mümkün değil. Hem cana göre %14 gerçek hasar, hem takla atarak görünmez oluyor. 5 kişinin birden bana fokus atmasi lazım, o sürede geride kalan 3 kişi armut toplamıyor. Yanımda da %99 Yuumi veya Lulu oluyor, ben savaşta en az 550 hareket hızı ile uçuyorum. Yakalamaları mümkün değil. (Son 20 maç 15 Win 5 Lose)

Şimdi sizin takımda tank yoksa, mesela üst koridor genelde dövüşçü tank şampiyon alır. Mesela Garen, Darius vs. Bunun karşısına Quinn veya Teemo alarak koridoru cehennem edilebilir, ama takımda 1 tank eksik olur.

İşte takımda tank yokken, full AD Warwick çöp olur. Zaten senin arkanda full zırh deşme Quinn var. Veya 500 AP Teemo var. Senin bir anda aralarına girip korkutman, ölmeye ramak kaldığında da olabilen en kritik (önce support, yoksa ADC'ye) hedefe ulti atıp ondan can çekmen, o savaşı kazandıracaktır.

Zaten korkutma falan derken 2 saniye CC'de, Quinn ortalığı deler geçer.

Sen sadece tankla, bırak killeri onlar alsın.

Ama mesela sizin üst koridorun Ornn, orta koridor Galio. Takımda zaten 2 tane tank var. 3. tanka gerek yok. Zaten bu gibi 2 tank durumunda Master Yi gibi hızlı çalışan, birilerini öldürmek için 2 saniyeye ihtiyaç duyan bir ormancı, Warwick'ten daha daha etkili olacaktır.

Bu zamanla, oynarak oturacaktır.

Dediğin vayne olayı her eloda çalışmaz. Alt elolarda vayne'ye karşı oynamayı bilmiyorlar ve senin dediğin senaryo çok rahat işleniyor. Fakat karşıya bir rammus, lulu veya koridorda karşına bir caitlyn geldiği zaman vaynenin hiçbir olayı kalmıyor. Onu da geçtim yine karşıda syndra, malzahar, zed, talon gibi tek atabilecek suikastçi veya mage herolar olursa yine vayne çöp oluyor. Zed'in R+E+Basic vuruşu direkt tekliyor. Uzun lafın kısası Diamonddan sonra işlemez o senaryo hocam.

Ne mesela? Oyun böyle daha renkli oldu S10'a göre, kesinlikle daha renkli.
Ben yeni oynanışı sevmedim. Yeni rünlerin gelmesini de sevmemiştim. Tekrar ayak uydurmaya çalışmayacağım. Benim için LoL bitti sayılır. DCS, Battlefront 2 ve Path of Exile oynuyorum. Kardeşim LoL oynarken oyuna bakıyorum ve çok itici geliyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…