LoL Warwick Build nasıl olmalı?

Dediğin vayne olayı her eloda çalışmaz. Alt elolarda vayne'ye karşı oynamayı bilmiyorlar ve senin dediğin senaryo çok rahat işleniyor. Fakat karşıya bir rammus, lulu veya koridorda karşına bir caitlyn geldiği zaman vaynenin hiçbir olayı kalmıyor. Onu da geçtim yine karşıda syndra, malzahar, zed, talon gibi tek atabilecek suikastçi veya mage herolar olursa yine vayne çöp oluyor. Zed'in R+E+Basic vuruşu direkt tekliyor. Uzun lafın kısası Diamonddan sonra işlemez o senaryo hocam.
Bronz'dan Gümüş'e kadar çıktım. Toplam 140K Vayne kastım. Bronz ELO'da genelde destek farkına yenildim.

Yuumi veya Lulu + Vayne ile sürekli kazandım. Bazı maçları tek başıma, hiç ölmeden de kazandığım oldu.

Ben zaten altın olana kadar Vayne oynasam yeterli. Ayrıca her oyun Caitlyn banlıyorum. Altına kadar çıksam yeterli.

Bronz'dan Gümüş'e kadar çıktım. Toplam 140K Vayne kastım. Bronz ELO'da genelde destek farkına yenildim.

Yuumi veya Lulu + Vayne ile sürekli kazandım. Bazı maçları tek başıma, hiç ölmeden de kazandığım oldu.

Ben zaten altın olana kadar Vayne oynasam yeterli. Ayrıca her oyun Caitlyn banlıyorum. Altına kadar çıksam yeterli.
İşte dediğim gibi maalesef max dia'ya kadar oynarsınız o kompozisyon ile. Belirli bir seviyeden sonra alt eloda oynanan çoğu hero oynanmıyor artık. Yasuo, zed, vayne gibi heroları görmüyorsunuz bile. Ama rahat plat olursunuz bu şekilde.

İşte dediğim gibi maalesef max dia'ya kadar oynarsınız o kompozisyon ile. Belirli bir seviyeden sonra alt eloda oynanan çoğu hero oynanmıyor artık. Yasuo, zed, vayne gibi heroları görmüyorsunuz bile. Ama rahat plat olursunuz bu şekilde.
Ben şuan Gümüş 4 seviyesindeyim. Yuumi ve Lulu main 4 arkadaş bulabildim. Onlarla girince yenilmiyorum.

Artık yeni şampiyonlara yelken açmak istiyorum, ama karşıda ağır tank olunca da Vayne almak zorunda kalıyorum.

Yetenek seti de tam bana göre, görünmezliği, ani hasarı, sahip olduğu kitle kontrolü, tam benim için yapılmış şampiyon.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı