LoL Warwick Build önerisi

Harog

Decapat
Yer
İnegöl Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Tİ gamin xtrio
Ryzeen 55600 4.5ghz
Gigabyte h550b anakart
4200 mhz 2x ram
Arkadaşlar, öncelikle selam!
LoL'e başladığımdan beri Warwick oynuyorum ve artık WW benim için adeta bir parça haline geldi. Oyun içinde sürekli olarak build araştırıyor, YouTube kanallarından build'leri inceleyip kenara not alıyordum. Şu ana kadar kullandığım build, Elayja kanalındaki "Q ile 2300 vuran WW" build'iydi. (Nashor’un Dişi, Aşırı Büyük Sopa, Lich Boğan, Rabadon’un Şapkası, Mejai’nin Ruhyiyeni, Hiçlik Değneği, Gölge Alevi) Bu build'i kullanarak arkadaşlarımla girdiğim maçlarda rakiplere 40K hasar attım. Ancak bire birde can çalma build'i yapan bir rakibe karşı hiçbir şey yapamadım.
Maç sonu lobisinde rakibim bana iki farklı build önerdi, ancak tam olarak not aldığımı söyleyemem. Yine de hatırladığım kadarıyla bırakıyorum:
  1. Mahvolmuş Kralın Kılıcı, Çizmeler, Haşmetli Hydra, Üçlü Kuvvet, Zaun'un Pençesi (veya Kara Balta), Omurga Kıran, Hız Kesen
  2. Bakır-Çinko Çizme, Haşmetli Hydra, Omurga Kıran, Mahvolmuş Kralın Kılıcı, Üçlü Kuvvet, Kara Balta
İlk build'i denediğimde çok işe yaradı, ancak sonraki maçlarda berbat oynadım. İkinci build'i denediğimde ise işler daha da kötüye gitti. Oyunu iyi oynadığımı düşünüyorum, ancak şu ana kadar hiç bu kadar kötü performans sergilememiştim.
Elayja’nın build'i artık pek iş yapmıyor gibi görünüyor. Eğer burada Warwick oynayan bir arkadaş varsa, özellikle AP ve can çalma odaklı bir build önerirse çok sevinirim. Jungle oynuyorum ama midde dolaşmaya da bayılıyorum. Şimdiden teşekkür ederim!
4o

Nashorun dişi, vadiyaran, Mahvolmuş Kralın Kılıcı, ruh gömleği lich boğan çizmede büyücü çizmesi veya iyona çizmesi ben böyle düşündüm hata olabilir gene de normal maçta dene beğenirsen oynarsın.

Arkadaşlar, öncelikle selam!
LoL'e başladığımdan beri Warwick oynuyorum ve artık WW benim için adeta bir parça haline geldi. Oyun içinde sürekli olarak Build araştırıyor, YouTube kanallarından Build'leri inceleyip kenara not alıyordum. Şu ana kadar kullandığım Build, elayja kanalındaki "Q ile 2300 vuran WW" Build'iydi. (nashor'un dişi, aşırı büyük sopa, lich boğan, Rabadon'un şapkası, Mejai'nin ruhyiyeni, hiçlik değneği, gölge alevi) bu Build'i kullanarak arkadaşlarımla girdiğim maçlarda rakiplere 40k hasar attım. Ancak bire bir de can çalma Build'i yapan bir rakibe karşı hiçbir şey yapamadım.
Maç sonu lobisinde rakibim bana iki farklı Build önerdi, ancak tam olarak not aldığımı söyleyemem. Yine de hatırladığım kadarıyla bırakıyorum:
  1. Mahvolmuş Kralın Kılıcı, çizmeler, haşmetli Hydra, üçlü kuvvet, Zaun'un pençesi (veya kara balta), omurga kıran, hız kesen
  2. bakır-çinko çizme, haşmetli Hydra, omurga kıran, Mahvolmuş Kralın Kılıcı, üçlü kuvvet, kara balta
İlk Build'i denediğimde çok işe yaradı, ancak sonraki maçlarda berbat oynadım. İkinci Build'i denediğimde ise işler daha da kötüye gitti. Oyunu iyi oynadığımı düşünüyorum, ancak şu ana kadar hiç bu kadar kötü performans sergilememiştim.
Elayja'nın Build'i artık pek iş yapmıyor gibi görünüyor. Eğer burada Warwick oynayan bir arkadaş varsa, özellikle AP ve can çalma odaklı bir Build önerirse çok sevinirim. Jungle oynuyorum ama midde dolaşmaya da bayılıyorum. Şimdiden teşekkür ederim!
4O.

Ezbere Build oynamamak lazım karakterlerin Core itemleri vardır onları alırsın sonra karşıya göre item alırsın.

Benim her maç aldığım itemler, Mahvolmuş, Hızkesen, Çivili, Ruh Gömleği ve Aklın Sonu alıyorum. Karşıda kim olursa olsun bence en iyi build bu. Geçen sezon TR 10.'luğu görmüştüm bu şekilde.

Benim her maç aldığım itemler, mahvolmuş, hızkesen, çivili, ruh gömleği ve aklın sonu alıyorum. Karşıda kim olursa olsun bence en iyi Build bu. Geçen sezon TR 10.'luğu görmüştüm bu şekilde.

Ezbere Build oynamamak lazım karakterlerin Core itemleri vardır onları alırsın sonra karşıya göre item alırsın.

Nashorun dişi, vadiyaran, Mahvolmuş Kralın Kılıcı, ruh gömleği lich boğan çizmede büyücü çizmesi veya iyona çizmesi ben böyle düşündüm hata olabilir gene de normal maçta dene beğenirsen oynarsın.

Cok teşekkürler hepsini deneyeceğim.

Bildiğim tek Build ile oynuyorum biliyorum saçma ve cok fazla - yönü var fakat hep aynı Build ile oynayaınca bir sürü maçı yönetme şeklim oldugunu düşünüyorum cok fazla değişiklik seven bir isnanda değilimdir hem o yuzden sabit bir Build'de ilerlemek en iyisi diye düşünüyorum kendim için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı