Çözüldü LoL yavaş kurulum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

Burak_arı

Hectopat
Daha fazla  
resim_2021-03-24_150543.png

2.2 GB'lık dosya indirdi daha sonra bu ekran geldi. Yaklaşık 15 dakikadır bu ekranda sebebi nedir acaba?

Çözüm
Arka planda kurulum işlemi yapıyor hocam beklemelisiniz.
Paylaştığınız ekranı bekleyecekseniz. Bu ekran bittikten sonra daha yama atacak. Orada daha çok bekleyeceksin. Heyecana gerek yok.
Teşekkürler hocalarım.
Hocalarım hala beklemeye devam ediyordum. Tam 2 saat oldu sanırım ve dedim ki olmuyor kapat aç yapayım. Yaptım şimdi oyuna giriyor. Demek ki kapat aç yapmalıymışım.
Harddisk'e kuruluysa olabilir bende 1 gün falanda yazıyor orada ama yaklaşık 6 7 dk sürmüştü.

Hocam laptopumda SSD yok sadece HDD var başka bir çözüm yolu biliyor musunuz?
Beklemeniz lazım diye biliyorum. SSD'ye kuruyorsanız bu kısım daha hızlı sürüyor diye biliyorum.
HDD'lerde oluyor bu kadar uzun diye hatırlıyorum yanlışım varsa kusuruma bakmayınız. ^^

Hâlâ beklemek zorundayım yani anladığım kadarıyla teşekkürler.

Harddisk'e kuruluysa olabilir bende 1 gün falanda yazıyor orada ama yaklaşık 6 7 dk sürmüştü.
Beklemeniz lazım diye biliyorum. SSD'ye kuruyorsanız bu kısım daha hızlı sürüyor diye biliyorum.
HDD'lerde oluyor bu kadar uzun diye hatırlıyorum yanlışım varsa kusuruma bakmayınız. ^^
Hâlâ beklemek zorundayım yani anladığım kadarıyla teşekkürler.

Arka planda kurulum işlemi yapıyor hocam beklemelisiniz.
Paylaştığınız ekranı bekleyecekseniz. Bu ekran bittikten sonra daha yama atacak. Orada daha çok bekleyeceksin. Heyecana gerek yok.
Teşekkürler hocalarım.
Hocalarım hala beklemeye devam ediyordum. Tam 2 saat oldu sanırım ve dedim ki olmuyor kapat aç yapayım. Yaptım şimdi oyuna giriyor. Demek ki kapat aç yapmalıymışım.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı