Arka planda kurulum işlemi yapıyor hocam beklemelisiniz.
Teşekkürler hocalarım.Paylaştığınız ekranı bekleyecekseniz. Bu ekran bittikten sonra daha yama atacak. Orada daha çok bekleyeceksin. Heyecana gerek yok.
Harddisk'e kuruluysa olabilir bende 1 gün falanda yazıyor orada ama yaklaşık 6 7 dk sürmüştü.
Beklemeniz lazım diye biliyorum. SSD'ye kuruyorsanız bu kısım daha hızlı sürüyor diye biliyorum.
HDD'lerde oluyor bu kadar uzun diye hatırlıyorum yanlışım varsa kusuruma bakmayınız. ^^
Harddisk'e kuruluysa olabilir bende 1 gün falanda yazıyor orada ama yaklaşık 6 7 dk sürmüştü.
Hâlâ beklemek zorundayım yani anladığım kadarıyla teşekkürler.Beklemeniz lazım diye biliyorum. SSD'ye kuruyorsanız bu kısım daha hızlı sürüyor diye biliyorum.
HDD'lerde oluyor bu kadar uzun diye hatırlıyorum yanlışım varsa kusuruma bakmayınız. ^^
Arka planda kurulum işlemi yapıyor hocam beklemelisiniz.
Teşekkürler hocalarım.Paylaştığınız ekranı bekleyecekseniz. Bu ekran bittikten sonra daha yama atacak. Orada daha çok bekleyeceksin. Heyecana gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.