LoL yayını yapabilmek için sistem önerisi

Bütçe? Ama ben size rahat oynatabilecek bir sistem önereyim:
Pentium G3258
Cooler Master Elite RC-430 500w
Kingston 8gb Hyperx Savage
Msı H97 Pc Mate
Msı 750Ti
Wd Blue 1TB

Siz şaka mı yapıyorsunuz obs in ne kadar işlemci sömürdüğünüzden haberiniz yok heralde. Theokoles in eski pc si i5 4670 idi, ekran kartı da gtx760 ve lol yayınında fps bazen 20 lere kadar düşüyodu. Yayın için gerçekten sağlam işlemcili hele ki en az 4 çekirdekli bir sistem gerekir. Biraz acele yazdım k.b

Son düzenleme:
Siz şaka mı yapıyorsunuz obs in ne kadar işlemci sömürdüğünüzden haberiniz yok heralde. Theokoles in eski pc si i5 4670 idi, ekran kartı da gtx760 ve lol yayınında fps bazen 20 lere kadar düşüyodu. Yayın için gerçekten sağlam işlemcili hele ki en az 4 çekirdekli bir sistem gerekir. Biraz acele yazdım k.b
Ayarları söylemedim. 720p'de, gölgeler kapalı, orta-düşük ayarlarda yapılabilir. Mert Han zamanında ne ile yayın yapıyordu sormak isterim? O zamanlar yayını internetinden dolayı sürekli donuyordu, tabi FPS düşüşleri yaşıyordu ayarları çok düşük olduğu halde ama sonuçta yapıyordu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı