L logbait Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 175 17 Mart 2022 #1 RAM 8GB Ekran kartı GTX 1660 Super gaming x İşlemci Ryzen 7 2700 Merhaba, birkaç gündür LoL'de aşağıdaki sorunu alıyorum. Bunun için bir çözümü olan var mı? Dosya Ekleri 0F2B2F1F-192D-406D-AA56-39DFB5892F6E.jpeg 96,7 KB · Görüntüleme: 2.300
Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #11 logbait dedi: Hocam vallaha deniyorum olmuyor inşallah gelecek güncelleme ile düzelir. Genişletmek için tıkla... O zaman destek ekibi ile iletişime geçmenizi öneririm. Umarım en yakın zamanda düzelir. Artı 0 Eksi
logbait dedi: Hocam vallaha deniyorum olmuyor inşallah gelecek güncelleme ile düzelir. Genişletmek için tıkla... O zaman destek ekibi ile iletişime geçmenizi öneririm. Umarım en yakın zamanda düzelir.
KS KS L logbait Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 175 17 Mart 2022 #12 Semihh35 dedi: O zaman destek ekibi ile iletişime geçmenizi öneririm. Umarım en yakın zamanda düzelir. Genişletmek için tıkla... Semihh35 dedi: O zaman destek ekibi ile iletişime geçmenizi öneririm. Umarım en yakın zamanda düzelir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam inşallah düzelir ban yemekten korkuyorum bu hesaba çok para yatırmıştım sağ olun yardımınız için. Artı 0 Eksi
Semihh35 dedi: O zaman destek ekibi ile iletişime geçmenizi öneririm. Umarım en yakın zamanda düzelir. Genişletmek için tıkla... Semihh35 dedi: O zaman destek ekibi ile iletişime geçmenizi öneririm. Umarım en yakın zamanda düzelir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam inşallah düzelir ban yemekten korkuyorum bu hesaba çok para yatırmıştım sağ olun yardımınız için.