Hocam oraya tıkladığımda genel sekmesi yok tam onarım diye bir şeye tıklayamıyorum.Sağ üstte bulunan çark işaretine basıp ayarlara girdiğinizde karşınızdaki genel ekranında en alta inerseniz "Tam onarım başlat" adlı seçeneği göreceksiniz. O seçeneğe basarak tam onarım başlatın, oyun kendini kapatıp kendi kendine açılacaktır sonrasında ise dosyalar indirecektir. Dosya indirme sol üstte olduğundan eğer sizde gözükmez ise internet hızınıza göre 700MB dosyanın ne kadar sürede ineceğini hesap edip o süre miktarında açık bırakın ardından kapatıp tekrar açın. Sorun bununla çözülmez ise Riot sitesinden bilet gönder seçeneğine basarak sorununuzu bildirin. Hextech çözüm aracını denemenizi isteyebilirler.
Client'da bug var gir çık yap 3-4 girmeye düzeliyor. Bende de oluyor. Onarım yapınca düzelmedi benimki güncellemede düzeltirler.Merhaba, birkaç gündür LoL'de aşağıdaki sorunu alıyorum. Bunun için bir çözümü olan var mı?
Merhaba, birkaç gündür LoL'de aşağıdaki sorunu alıyorum. Bunun için bir çözümü olan var mı?
Merhaba,
Öncelikle C:\riot Games klasörünün içerisinde bulunan Riot Client dosyasını sil lütfen.
Sonrasında da aşağıdaki linkten oyunun setup dosyasını yeniden indir lütfen.
- League of Legends Download | EU West
Sonrasında ise bu indirdiğin Setup'ı oyunun kurulu olduğu yere kur. Yani oyunun üzerine oyunu tekrar kuracağız.
Bu işlem tamamlanınca oyunu komple yeniden yüklemek yerine bir güncelleme tarzı bir işlem yapacaktır.
Oyun dosyalarında bozuk dosya sayısı ne kadar fazla ise boyut da o kadar artacaktır tabii.
"Alıntıdır"

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.