LoL yüksek FPS oynarken "Kernel Power 41 (63)" hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

CrawLz

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, LoL oynarken 340 FPS'lerde oynadığım zaman bilgisayar Kernel Power 41 (63) hatası veriyor lakin 60 FPS'de oynadığım zaman sorun yok. Çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kernel Power 41 (63) hatası çoğunlukla PSU kaynaklı bir hatadır. OCCT programını indirin orada Power testi var 15 dk kadar Power testi yapin test sırasında bilgisayar restart atarsa PSU yetmiyor olabilir.

PSU'nuz kaç watt? Ekran kartınız ve işlemciniz nedir?
Afedersiniz cezam vardı yazamadım PSU'um 500 watt ekran kartım GTX 1050 Tİ işlemcim i5 7500
Kernel Power 41 (63) hatası çoğunlukla PSU kaynaklı bir hatadır. OCCT programını indirin orada Power testi var 15 dk kadar Power testi yapin test sırasında bilgisayar restart atarsa PSU yetmiyor olabilir.
Dediğinizi yaptım hatta 20 dakika test ettim ama Kernel Power hatası vermedi.
@Mustafafnt

Son düzenleme:
Afedersiniz cezam vardı yazamadım PSU'um 500 Watt ekran kartım GTX 1050 Ti işlemcim i5 7500.

Dediğinizi yaptım hatta 20 dakika test ettim ama kernel Power hatası vermedi.
@Mustafafnt

Hocam diğer oyunlarda bilgisayar restart atıyor mu? Örnek olarak triple a dediğimiz oyunları oynarken bilgisayar restart atıyor mu?

Hocam GTA 5, Fortnite tarzı oyunlarda oluyor ama CS:GO'da olmuyor hiç.

Hocam yüksek ihtimal güç kaynağında arıza var. CS:GO gibi oyunlar çok fazla ekran kartı ve işlemciye yük bindirmedikleri için çektikleri güç az oluyor fakat GTA 5 gibi oyunlar hem işlemciye hem de ekran kartına yük bindiren oyunlar bu oyunlar çok daha fazla güç çekiyor. Galiba güç kaynağınızda bu gücü karşılayamıyor. Size önerim yedek bir güç kaynağı varsa yedek güç kaynağını takıp bir test edin.

Ben de eskiden tam numarasını hatırlamadığım kernel Power hatası alıyordum, benimki harddisk kaynaklı idi.

Ben de eskiden tam numarasını hatırlamadığım kernel Power hatası alıyordum, benimki harddisk kaynaklı idi.

Çoğunlukla PSU arızalı oluyor hocam bu hatada. Arkadaşın sorunu PSU kaynaklı gibi çünkü CS:GO gibi az güç çeken oyunlarda bilgisayarı restart atmazken yüksek grafikli triple a dediğimiz oyunlarda bilgisayarı restart atıyor.

Hocam OCCT ile de test etmiş arkadaş ama sorun çıkmamış, hata verince sağ altta yazısı çıkar, o yazıya tıklayınca sizi hatanin kaynağına atar, ona basın ve açılan yerde ekran görüntüsü atın, yazılımsal bir sorunda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…