LoL'de 30. seviye olup dereceli maç kazanamamak

Tecrübe edindikten sonra siz de taşımaya, oyundaki etki alanınızı arttırmaya başlarsınız. Yeni yeni dereceli oyunlara girdiğinizden normaldir. Tavsiyem, dereceli oynamak yerine sıralı seçimden oyunlarla kendinizi eğitmeniz doğrultusunda olacak. Yeni başladığınızdan ötürü taktik vermek, teknik öğretmek bana doğru gelmiyor. Kazandığınız/kaybettiğiniz oyunlardan çıkarımlarda bulunmanız daha doğru olacaktır. LoL'de yükselmek istiyorsanız oynamaya bakın.
 
Son düzenleme:
LoL'de 30 Level oldum. Dereceliye smurf geliyor hep. 1 galibiyet aldım sadece takım sayesinde. Benim elomda insanlar ne zaman gelir? Çok tilt oldum. Bırakmayı düşünüyorum. Monitöre kafa atacaktım.

Marhabalar,

Bence bu durumda her şeyden önce kendine şu soruyu sormalısın;
Benim eşleştiğim insanlar ile aramda ne farklar var?

Muhtemelen ilk seferinde bu soruya düzgün ve tatmin edici bir cevap bulamayacaksın. Aslında işin güzel ve doğru yolu da bu zaten. LoL'ün kendi istatistik sistemi gerçekten çok faydalı oluyor bu konuda. Oynadığın role göre yaptıklarını rakiplerin dahil her oyuncuyla karşılaştırmalısın. Oyunu oynarken de öldüğünüz veya öldürdüğünüz durumlarda nasıl geliştiğini takip etmelisin. Burada da sana çok gözüken ama aslında çok olmayan bir iş düşüyor :)

Rakibin seni alt ettiği zaman "Smurf bu!", "Bu şampiyon çok saçma!" tarzı çıkışmalar yerine
"Neyi yanlış yaptım?", "Rakibim nerede doğru hamleler yaptı?" şeklinde yaklaşmalısın.

30. Seviye olman bence kesinlikle dereceli oyunlar oynamaya hazır olduğun anlamına gelmiyor. Sanırım Riot Games'de oyuncular arasındaki tecrübe farkını belirginleştirmek için seviye çıtasını uzun zaman önce 30'dan sınırını bilmediğimiz bir yere çekildi. Mesela AB Batı sunucusunda Nolife Fynn nickli oyuncu şu an 2876. Seviye!(02.03.2021) 😶


Yani monitörüne kafa atmanı kesinlikle önermiyorum. İstersen özel mesaj olarak LoL nickini bana gönder vakit bulursam inceleyip geliştirmen gereken bir şeyleri ve daha önemlisi iyi olduğun şeyleri öğrenelim 😇
 

Geri
Yukarı