Çözüldü LoL'de 310 Hz seçeneğinin olmaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

cistoneka

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, monitörüm 310Hz fakat oyun içerisindeki maksimum FPS sabitleme ise 240Hz. Hız sabitlemeyi kapat diyebilirsiniz fakat oyun içerisinde 1000FPS aldığım için sürekli takılmalar oluyor ve bu yüzden hız sabitlemeyle oynamam gerekiyor. Hız sabitleme kısmında ise sadece 240Hz var. Oyun ayarlarından yani game. CFG dosyasından baktığımda bir şey bulamadım ayarlayabilmek için. Bunun için farklı bir alternatifler var mı? 240Hz ekranda Alt Tab atınca uzun süre siyah ekran yiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, monitörüm 310Hz fakat oyun içerisindeki maksimum FPS sabitleme ise 240Hz. Hız sabitlemeyi kapat diyebilirsiniz fakat oyun içerisinde 1000FPS aldığım için sürekli takılmalar oluyor ve bu yüzden hız sabitlemeyle oynamam gerekiyor. Hız sabitleme kısmında ise sadece 240Hz var. Oyun ayarlarından yani game. CFG dosyasından baktığımda bir şey bulamadım ayarlayabilmek için. Bunun için farklı bir alternatifler var mı? 240Hz ekranda Alt Tab atınca uzun süre siyah ekran yiyorum.

Maalesef LoL 310 Hz desteklemez sisteminizi merak ettim :D

RTSS ya da Nvidia Denetim Masası üzerinden FPS'yi 310'a sabitleyebilirsiniz

Dosya Ekleri

• 1733237632071.png
    1733237632071.png
    77,9 KB · Görüntüleme: 17
  • 1733237656281.png
    1733237656281.png
    42 KB · Görüntüleme: 24
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri