LoL'de 4 Hero oynanır mı?

Volibear ve Warwick uzmanlaşılacak karakterler değil zira çok basitler, bu iki karakterin alınması gereken kompozisyonlara alındığı vakit kötü oynasanız bile iş yapacaklardır zaten. Bu tarz karakterleri oynamayı seviyorsanız bence Sejuani de ekleyebilirsiniz listenize.

Rengar ise apayrı bir karakter, sadece Rengar oynayarak en üst düzeylere bile ulaşabilirsiniz ama iyi oynamanız gerekiyor.

Warwick her ne kadar saçma şekilde bozuk olsa da nihayetinde düz vuruş çarı yani menzilsiz. Daha kullanışlı jg olan diana lee sin shaco öneririm ayrıca rengar gank atmak için zayıf bir çar

Vallah kankaam ben Zed OTP'yim 1M Zed'im var elom bir de elmas eskiden elmasda banlanmadı simdi her maç banlanıyor çarı oynayamıyorum bende banlanınca sap gibi kalıyorum

Plat üst düzey sayilir mi?

Vallah kankaam ben Zed OTP'yim 1M Zed'im var elom bir de elmas eskiden elmasda banlanmadı simdi her maç banlanıyor çarı oynayamıyorum bende banlanınca sap gibi kalıyorum.

O yuzden bende yeni karakterler öğrenmek istiyorum.

@for what hocam metada olan bir karakter çok normal banlanması

Plat üst düzey sayılmaz, plat-elmas arası orta denilebilir.

Kanka haklısın da çara yıllarımı verdim ya keşke başka bir çar oynasaydım. Lux falan banlanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@for what hocam metada olan bir karakter çok normal banlanması

Plat üst düzey sayılmaz, plat-elmas arası orta denilebilir.

Bu 4 Hero'yu iyi oynarsam sıkıntı yok o zaman.

Rengar top olur mu?

Hocam dediğim gibi o zor olmayan Warwick, Volibear, Sejuani gibi karakterleri karşıdaki karakterlere göre seçip oynayabilirsiniz.

Rengar top olur olmasına da çok farklı bir oynanış tarzı var. Bu tarzı öğrenmek için OTP Rengar oyuncuların oynayışlarını izlemenizi öneririm.

Urgot jg nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…