LoL'de 4 Hero oynanır mı?

• Konuyu başlatan 372121
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.261
Ben de jungle mainim. Bence her maça gidebilecek herolar oynamalısın yani oynadığın herolarda ap, ad, suikastçı, tank, dövüşçü hepsi olmalı. Ben; wukong, poppy, xin zhao, fizz, nocturne, trundle, khazix, evelynn ve son jungle değişikliklerinden sonra sylas da oynuyorum. Sen de benzeri bir tercih yap ama aynı zamanda doldur gelirse diye her koridordan bir şampiyon bilmelisin bence. Ben aynı zamanda varus, zed, malphite falan da oynuyorum. Saydığım şampiyonlar çok da zor sayılmaz ama çok iyi oynamak ayrı bir şey. Bana kalırsa shaco ve ww yi çıkar listeden. Oynamayı bilen adamlar sana oyun oynatmaz ama sen bilirsin, master altı her şeyle oynarsın.

Rengar bir tık zor orman dönüyor başlangıçta. Onun dışında bir sorunu olduğunu sanmıyorum.

Ben de Jungle mainim. Bence her maça gidebilecek Hero'lar oynamalısın yani oynadığın Hero'larda ap, ad, suikastçı, tank, dövüşçü hepsi olmalı. Ben; Wukong, Poppy, Xin Zhao, Fizz, Nocturne, Trundle, Kha'Zix, Evelynn ve son Jungle değişikliklerinden sonra Sylas da oynuyorum. Sen de benzeri bir tercih yap ama aynı zamanda doldur gelirse diye her koridordan bir şampiyon bilmelisin bence. Ben aynı zamanda Varus, Zed, Malphite falan da oynuyorum. Saydığım şampiyonlar çok da zor sayılmaz ama çok iyi oynamak ayrı bir şey. Bana kalırsa Shaco ve ww yi çıkar listeden. Oynamayı bilen adamlar sana oyun oynatmaz ama sen bilirsin, Master altı her şeyle oynarsın.

Doldur sevmezsen gelme ihtimali yok değil mi?

Şampiyonlara değilde oyun mekaniklerine yani makro oyuna odaklanmak her türlü daha iyi bir yatırımdır.

Hangi pozisyonda oynuyorsan potansiyel rakip şampiyonlar hakkında bilgi sahibi olman gerekiyor. Orman için genel oynama oranı yüksek şampiyonları bilmek daha önemli. Rakibinin yetenekleri, orman yada koridor temizleme hızları, eşya dizilimleri en çok dikkat etmen gereken şey.

Üst koridorda yalnızca minyon kontrolü yaparak rahatlıkla elmas ligine çıkabilirsin. Şahsen Elmas 2 aşağısında minyon kontrolü yapabilen üst koridor oyuncusuna denk gelmek zor. Çoğu kişi sırf bu yüzden takılı kalıyor.

Şampiyon olarak keyif aldığın ve ne zaman güçlü olduğunu bildiğin şampiyonlar tercih et. Zamanlama herşeydir.

Gözlem yeteneğini geliştirmek istiyorsan destek rolünde biraz sırt ağrıtmak en temiz tecrübeyi sağlıyor.(1-7 sezonları arası destek olarak söylüyorum)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı