LoL'de 81 derece GPU sıcaklığı normal midir?

"Bolca termal macun sıktım" öyle bir şey yaptıysanız çok büyük hata doğrusu.
Yüzeyine kağıt şeklinde bırakmanız yeterliydi. Çok fazla sıkınca komple taşıyorlar ve komple batıyor soket.

Evet haklısınız size yazdıktan sonra birazcık araştırdım ve sanırım dediğinizde kaynaklı oldu bolcadan kastım 4 köşeye gezdirdim sadece bilmiyorum fazla mı oldu az mı oldu.

Evet haklısınız size yazdıktan sonra birazcık araştırdım ve sanırım dediğinizde kaynaklı oldu bolcadan kastım 4 köşeye gezdirdim sadece bilmiyorum fazla mı oldu az mı oldu.
Ortaya bezelye kadar bıraksanız bile kafi normalde ama Laptop için oda doğru yöntem değil. Büyük ihtimalle şuan işlemcinin üstü boş ve çevresi komple çamur gibidir.

Küçük bir kart yolu ile ortaya bezelye bırakın ve yaprak gibi ince şekilde üstüne yayın, bazı kısımların arkası görünürse fazla sallamayın. Sonuçta Laptop işlemcilerinin üst yüzü çok küçük oyüzden az sürmek lazım.

Örnek:
1732221698909.png

Birazcık araştırmayın bayağı araştırın bu işler şakaya gelecek işler değil elinizdeki bilgisayardan da olmayın laptop işlemcileri küçüktür 3-4 tane minik pirinç tanesi kadar bıraksanız etrafa dağıtsanız yeterli hatta biraz daha küçültün oranı bir kaşe kocaman atmayın asla bu fazla gelecektir hatta zamanla işlemcinin etrafına dağılabilir bu da zarar verebilir bilgisayara sistem elinizden gittiğinde ağlamanıza komşular kapıya gelebilir dikkat edelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı