LoL'de adamlar ban yemiyor

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Adam bana 30 dakika boyunca ağır küfürler etti bildiğiniz yani SS bile aldım 30 dakika boyunca en az 100 kere küfür etmiştir. Onur kastığım için ben bir şey yazmadım ve susturdum. Maç sonu raporladım ve adam ceza yemedi. Rapor bile gelmedi. Ama ben maçta "küfür etme artık ***" yazdığım için 1 hafta ban yedim. Ne yapayım madem adam ban yemedi fotoğraflarını ticket ile göndereyim mi? Öyle yapsam ban yer mi?

Adam bana 30 dakika boyunca ağır küfürler etti bildiğiniz yani SS bile aldım 30 dakika boyunca en az 100 kere küfür etmiştir. Onur kastığım için ben bir şey yazmadım ve susturdum. Maç sonu raporladım ve adam ceza yemedi. Rapor bile gelmedi. Ama ben maçta "küfür etme artık ***" yazdığım için 1 hafta ban yedim. Ne yapayım madem adam ban yemedi fotoğraflarını ticket ile göndereyim mi? Öyle yapsam ban yer mi?
Anında yemeyebiliyor hocam belli bir süre sonra geri bildirim gelebilir ban yediği hakkında. Kesin olsun istersen ticket açabilirsin.

Oyun sonu doğru raporlama yapıyor musun? Yoksa bütün seçeneklere basıp öyle mi gönderiyorsun? Açıklamaya da küfür hakaret vs de yazman banlanması için pozitif yönden birisi.

Riot küfre doğrudan ban atmıyor. Önce kullanıcıya bir şans vermiş gibi bir şey oluyor ve küfre devam edip raporlanırsa öyle ban yiyor kullanıcı. Siz bir küfre ban yediğinize göre demek ki önceki her oyununuzda millete küfürler uçurmuşsunuz ki doğrudan banlanmışsınız. Yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı