LoL'de aniden ping fırlıyor

Olejan

Hectopat
Neredeyse her el 18 ms sabit oynarken 10 saniyede bir ms aniden 90-200'e fırlayıp 18e düşüyor. 90 çok da bir ms değil ama aniden fırlayıp düştüğü için oyun anlık gidip geliyor bunu nasıl çözebilirim kablosuzda olabilir biliyorum ama bu normal değil çok fazla oluyor herhangi internete yüklenme arkada bir şey indirme vs. yok.

ASUS USB N14 Wireless.
50 Mbps internet.

Neredeyse her el 18 ms sabit oynarken 10 saniyede bir ms aniden 90-200'e fırlayıp 18e düşüyor. 90 çok da bir ms değil ama aniden fırlayıp düştüğü için oyun anlık gidip geliyor bunu nasıl çözebilirim kablosuzda olabilir biliyorum ama bu normal değil çok fazla oluyor herhangi internete yüklenme arkada bir şey indirme vs. yok.

ASUS USB N14 Wireless.
50 Mbps internet.

Kablosuz kullandığımda bende bu sorunu yaşıyordum kablo ile bağlanmaya başlayınca sorunum çözüldü.

ASUS USB N14 Wireless.
50 Mbps internet.

Ben laptop kullanıyorum ve genelde oyunlara giremden internete reset atıyorum ve 8-12 saat rahat kullanıyorum ben böyle buldum çözümü bende de öyle anlık fırlıyordu deli ediyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı