LoL'de arkadaş yüzünden yenen cezayı kaldırmanın yolu var mıdır?

Braum

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, LoL'de arkadaşımın çarına bir ara PC'den giriş yapmıştım ama hiçbir maç atmamıştım, bugün LoL'u açınca ceza aldığımı gördüm arkadaşımın hesabı ceza aldığı için bana da vermiş Riot, 1 hafta chat yok ve takdir seviyem sıfırlanmış. Bunu nasıl halledebilirim? Arkadaşım her ceza aldığında ben de almaya devam mı edeceğim? Bunu engellemenin bir yolu var mı?

Arkadaşlar, LoL'de arkadaşımın çarına bir ara PC'den giriş yapmıştım ama hiçbir maç atmamıştım, bugün LoL'u açınca ceza aldığımı gördüm arkadaşımın hesabı ceza aldığı için bana da vermiş Riot, 1 hafta chat yok ve takdir seviyem sıfırlanmış. Bunu nasıl halledebilirim? Arkadaşım her ceza aldığında ben de almaya devam mı edeceğim? Bunu engellemenin bir yolu var mı?
LOL farklı IP den giriş yaptığın için eloboost olarak algılamiş.Birinci arkadaşının hesabına giriş yaptım demişsin ama kendi hesabına arkadaşının girdiğini söylememişsin.İkincisi hesapları değişip dereceli attığını da belirtmemişsin.Hadi sen arkadaşinin hesabina girdin diye o ban yer peki sen? Riot banları uyguladığında hiçbir hesap için ticket desteği vermiyor.Genelde cevaplayan botlar oluyor.İleriki süreçte kişiler ilgileniyor onlar ise ellemiyor.Destek kısmını okusaydın uygulanan cezalara veya banlara işlem yapmadıklarını görebilirdin.Lol skin kullanıyorsan da kullanma.

LoL farklı IP'den giriş yaptığın için eloboost olarak algılamiş. Birinci arkadaşının hesabına giriş yaptım demişsin ama kendi hesabına arkadaşının girdiğini söylememişsin. İkincisi hesapları değişip dereceli attığını da belirtmemişsin. Hadi sen arkadaşinin hesabina girdin diye o ban yer peki sen? Riot banları uyguladığında hiçbir hesap için ticket desteği vermiyor. Genelde cevaplayan botlar oluyor. İleriki süreçte kişiler ilgileniyor onlar ise ellemiyor. Destek kısmını okusaydın uygulanan cezalara veya banlara işlem yapmadıklarını görebilirdin. LoL skin kullanıyorsan da kullanma.

Arkadaş benim hesabıma girmedi, bilmiyorsanız söyleyeyim Riot yeni getirdiği değişiklik ile tek bir çarın aldığı cezayı yan çarlarada itiyor, internetten biraz araştırın direk iftira atmışsınız bana, dereceli oynamıyorum sadece aram zaten ne yapacakmışım elo Boost. Daha düzgün bir üslüpla cevap vermenizi tercih ederdim.

LoL farklı IP'den giriş yaptığın için eloboost olarak algılamiş. Birinci arkadaşının hesabına giriş yaptım demişsin ama kendi hesabına arkadaşının girdiğini söylememişsin. İkincisi hesapları değişip dereceli attığını da belirtmemişsin. Hadi sen arkadaşinin hesabina girdin diye o ban yer peki sen? Riot banları uyguladığında hiçbir hesap için ticket desteği vermiyor. Genelde cevaplayan botlar oluyor. İleriki süreçte kişiler ilgileniyor onlar ise ellemiyor. Destek kısmını okusaydın uygulanan cezalara veya banlara işlem yapmadıklarını görebilirdin. LoL skin kullanıyorsan da kullanma.

1763755718439.png

Kısaca oyun arkadaşın hesabını benim yan çarım sanmış ondan dolayı benim hesabımada cezayı kesmiş. Dediğiniz şeylerden değil yani.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı