fakat eskiden düşmüyordu şimdi büyük bir düşüş yaşıyorumSihirdar Vadisinde 5x5 Team Fight olunca FPS düşebiliyor, özellikle ilk yarım saat sonrası.
Sihirdar vadisinde 5x5 Team fight olunca FPS düşebiliyor, özellikle ilk yarım saat sonrası.
Sihirdar vadisinde 5x5 Team fight olunca FPS düşebiliyor, özellikle ilk yarım saat sonrası.
diğer oyunlarda bu tarz bi fps düşüşü yaşamıyorumSadece LOL'de mi sorun var peki? Diğer oyunlarda değişiklik yok mu ?
Diğer oyunlarda bu tarz bir FPS düşüşü yaşamıyorum.
200 e sabitlediğimden dolayı 200 fakat oyunu oynamaya başladığımda oyun donarak az sanki takılıyormuş gibi birden 80 fps civarında bir düşüş yaşıyorumBaşlangıçta 200 FPS olduğuna emin misiniz?
140-160 gibi değerler normal aslında işlemcinin sadece 1 çekirdeğini kullandığı için işlemcim sizinkinden kötü olmasına rağmen ben daha fazla fps alıyorum ama bence bir daha fps testi yapıp emin olun200 e sabitlediğimden dolayı 200 fakat oyunu oynamaya başladığımda oyun donarak az sanki takılıyormuş gibi birden 80 fps civarında bir düşüş yaşıyorum
10 15 oyundur bu sorunu yaşıyorum fps düşüşü ile beraber oyun sanki takılırmışcasına hareket ediyor oyundaki grafikler donuyormuş gibi oluyor.140-160 gibi değerler normal aslında işlemcinin sadece 1 çekirdeğini kullandığı için işlemcim sizinkinden kötü olmasına rağmen ben daha fazla fps alıyorum ama bence bir daha fps testi yapıp emin olun![]()
fps drop giriyorsa genelde hdd kullananlarda oluyor ancak siz ssd ye yüklemişsiniz ssd nin sağlığını kontrol edebilirsiniz belki o yüzdendir10 15 oyundur bu sorunu yaşıyorum fps düşüşü ile beraber oyun sanki takılırmışcasına hareket ediyor oyundaki grafikler donuyormuş gibi oluyor.
ssdnin uygulamasını indirip kontrol ettiğimde ssd de de bir problem gözükmüyor.fps drop giriyorsa genelde hdd kullananlarda oluyor ancak siz ssd ye yüklemişsiniz ssd nin sağlığını kontrol edebilirsiniz belki o yüzdendir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.