Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, sorunum birkaç zamandır devam ediyor. Ticket attım ama 1 hafta oldu daha sorunu bile tespit edemedik. Doğru düzgün yardımcı olunmuyor. Karşılaşma bul dediğimde takılma oluyordu başta sonra bu bir şeyler ters gitti demeye başladı. İnternetim de düzensiz bu aralar. Kopmalar olduğu zamanlar oldu ama Discord'dayım arkadaşla konuşuyorum o sırada oyun bu hatayı veriyor. Şampiyon seçemiyorum, banlayamıyorum.
LoL ve Valorant'ı tekrardan kurdum hala aynı sorun devam ediyor. Nasıl çözüm bulurum bilemiyorum. Dediğim gibi ticket attım 1 haftadır boşa bekledim. Buraya yazmak istedim belki bilen veya bu durumla karşılaşan vardır. Bir de bunun üstüne ban yiyorum.
Telefon internetinde denediğimde herhangi bir takılma olmuyor Client'te şampiyon seçim ekranında bilmiyorum Türk Telekom altyapısında Netspeed kullanıyorum yıllardır ilk defa böyle sorunla karşılaşıyorum.
Görev Yöneticisi'nden details bölümüne gir orada bir sürü LoL logolu uygulama görüceksin en fazla bellek kullananın görevini sonlandır bekle tekrar açılacak.
Görev Yöneticisi'nden details bölümüne gir orada bir sürü LoL logolu uygulama görüceksin en fazla bellek kullananın görevini sonlandır bekle tekrar açılacak.
Şampiyon seçim ekranı gelmiyor mesela kabul ettim sanki aşırı lag varmış gibi ben şampiyon kabul ekranında bekliyorum aram girdim kabul ettim ardından maç buldu ama ben şampiyon seçim ekranını hiç görmedim ve ardından DC de birlikte girdiğim arkadaşa sordum oyun buldu mu diye evet şampiyon seçiyoruz sana bc geldi dedi bende görüntü olmadığını söyledim ve daha sonra maç başlayınca Alt Tab yapıp baktım ben daha yeni şampiyon seçim ekranındayım yani şaka gibi durum ticket attım LoL sil dediler sildim şimdi dedikleri adımları yapacağım umarım düzelir.
Arkadaşlar sorun çözüldü gibi olmuştu diye düşünüyordum ama sorun hala devam ediyor kafayı yemek yüzereyim bir oluyor bir olmuyor belli bir düzeni yok belli şeyler varken olsa tamam diyeceğim ama 10 maç üst üste atıyorsun bir şey olmuyor sonra PC kapatıyorsun ertesi gün ilk maçında oluyor vs iyice dellendim şaka gibi olay.
Bana daha önceden atılan bir bilette böyle CMD komutları girmemi önerdiler dedikleri gibi oyunu sildim ama sorun devam ediyor ve alttaki komutları girmeyi denediğimde hata veriyor bilgisayar
C:\Windows\System32>bcdedit /set testsigning OFF
An error has occurred setting the element data.
Değer Güvenli Önyükleme ilkesi tarafından korunuyor; değiştirilemez veya silinemez.
Bunları yaptıktan sonra;
bcdedit.exe yazıp Enter'a bas.
bcdedit /set testsigning OFF yazıp Enter'a bas.
bcdedit.exe /set nointegritychecks OFF yazıp Enter'a bas.
Arkadaşlar son araştırmalarımın ardından sorunun Türk Telekom kaynaklı olduğunu düşünüyorum Netspeed altyapısında Türk Telekom kullanıyorum. Pingplotter programı üzerinden Riot destekten aldığım IP adreslerini girince %100 paket kaybı olarak gözüküyor sorunu nasıl çözerim bilmiyorum. Netspeed ile her görüştüğümde modemi resetliyoruz kabloları söküp takıyoruz ama sorun devam ediyor 13 Kasım 14 Kasım da internete bir güncelleme yapılacak mesajı geldiği günden beri internetimde kopmalar oluyordu ve LoL oynadığımda şampiyon seçim ekranı etkileniyor ama oyun başlarsa şampiyon seçim ekranı etkilenmez ise oyun içerisinde sorun olmadan oynayabiliyorum. Bu çok saçma bir durum nasıl düzelir ne yapılır bilmiyorum Netspeed'i bugün tekrar aradım ve Riot desteğin bana vermiş olduğu IP adreslerini verdim bence sorun Türk Telekom kaynaklı olsa da Netspeed'in de burada çok büyük kabahati var bir internet sorununu kullanıcı bildirmesine rağmen 2 haftadan uzun bir sürede düzeltemiyorlarsa sorunu tespit eden kullanıcının kendisi ise geçmiş olsun. Ayrıca fatura zamanı da geldi bunu da söyledim bir şey yapamayacaklarını sürecin devam ettiğini ilerleyen zamanda tekrar arayıp bilgi alabileceğimi söylediler fatura için. Bende şu anda telefondayız sizinle konuşuyorum dedim ve yardımcı olamayacaklarını ara ara interneti kullandığımı söylediler. Şaka gibi bir durum cidden sorunu benim araştırmalarımla Riot desteğe ticket atmalarımda tespit etmem beni sinirlendirdi çünkü Netspeed'i defalarca aradım ve tek yaptıkları uzaktan modeme reset atmaları ve sorunu tespit etmeden Türk Telekom'a bildirmeden sürecin devam etmesine uzamasına sebep olmaları benim düşüncem bu yönde. Şu an için hala beklemedeyim ve sorunum devam etmekte.
Dediğinizi yapıyorum ama bu çok saçma bir çözüm gibi çok ilkel yollarla maça bağlanıyorum ne karakter banlayabiliyorum ne de başla bir şey ve tam olarak hangi LoL buradan sonlandırılmalı 3 tane var birinin yanında 6 yazıyor diğeri boş diğer 32 Bit hangisini sonlandırmalıyım.
Sorun hala devam etmekte dediğini yaptıysam da tam bir çözüm değil zira oyun tekrar yüklenirken diğer kişilerin karakterlerini vs yükleyemiyor bir de benim şampiyon seçmek için vaktim az oluyor WARP indirdim o açık ama hala sorun devam etmekte