LoL'de bronzdan nasıl çıkılır?

Ege Tekin

Decapat
Daha fazla  
Bu bronzdan çıkamıyorum LoL'ü de iyi oynarım KDA yüksektir KDA'yı geçtim harita bilgim iyi haritayı iyi izliyorum. Jungle middeyse ona göre pozisyon alabiliyorum ani gangte kaçabiliyorum oyun bilgimde iyi fakat olmuyor, çıkılmıyor bu ranktan. Mid oynasam ADC kasıyor, top kasıyor onlar tek atıyor Duo giriyoruz yine olmuyor. Bronz 1'dim Win streak attık 15 tane tekrar aynısı oldu tekrar düştüm bronz 2'yim şimdi yok mu bunun bir çözümü arkadaş? Bıktım ben bundan ya.

Takımla münakaşaya girmeden, takımındaki adamları tilt edici hareketler yapmadan oynarsan bir de düzgün oynayıp metayı takip ediyorsan çıkmaman mümkün değil. Bunları yapıp çıkamıyorsan hak ettiğin elo odur.

Hocam meta takip edip hangi hero buff yediyse onu oyna birde duo oynamaya devam et

Garen For Win maç spam atmayı tavsiye ediyor, ben yapıp gold'a kadar yükselmiştim. Neyse ki şu an oyunu bıraktım hayatım huzurlu.

Hocam Öncelikle Takımı Mutele Sadece pingleri açık tut Kendi mental sağlığını bozma ADC isen supp Duo bul mid isen jg falan biraz da iyi oynarsanız çıkarsınız

Hocam siz kendinizi yeterli görüyorsunuz ama demek ki o elodan çıkmak için yeterli seviyede iyi oynamıyorsunuz. LoL'de iyi oynayan her türlü rank yükselir, bir şeyleri yanlış yapıyor olmalısınız. Metayı takip edin, bol bol öğretici içerik izleyin, mentaliniz yüksek olsun ve toxiclik asla yapmayın. Gerçekten iyi oynadıktan sonra yükselemeyeceğiniz lig yok.

Garen for Win maç spam atmayı tavsiye ediyor, ben yapıp Gold'a kadar yükselmiştim. Neyse ki şu an oyunu bıraktım hayatım huzurlu.

Ben bırakmıştım başladım bırakamıyorum şimdi tekrar her şeye sinirlenmeye başladım.

Ama reis öyle değilki ben inan kaç tane öğretici içerik izledim anlatamam oyun bilgim iyi ama şimdi ADC oynuyorum topta gelmiş Jax kasmış hepimize tek atıyor ben buna ne yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…